Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na usługi o wartości poniżej 130.000 EURO : na świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu w formie cateringu w trakcie zajęć dydaktycznych dla uczestników projektu : Nowe Perspektywy 2 współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach PO KL Priorytet I Działanie 1.3 Poddziałanie 1.3.3

Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojewódzka Komenda ogłasza przetarg

  • Adres: 61-485 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 211
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 8312405 , fax. 61 8312485
  • Data zamieszczenia: 2013-09-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojewódzka Komenda
    ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 211
    61-485 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61 8312405, fax. 61 8312485
    REGON: 00103694500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ohp.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na usługi o wartości poniżej 130.000 EURO : na świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu w formie cateringu w trakcie zajęć dydaktycznych dla uczestników projektu : Nowe Perspektywy 2 współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach PO KL Priorytet I Działanie 1.3 Poddziałanie 1.3.3
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Codzienne przygotowanie i dostarczanie posiłków w trakcie zajęć dydaktycznych dla uczestników projektu.Posiłek powinien składać się z dania głównego (drugie danie), ciasta i napoju (250 ml). Danie główne powinno składać się z porcji mięsa (180 - 220 g), ziemniaków lub klusek (250 g), zestawu surówek (150 g). Zamawiający dopuszcza zestaw obiadowy wg jadłospisu obowiązującego u Wykonawcy.Posiłki powinny być urozmaicone i nie powinny powtarzać się w przeciągu jednego tygodnia.Posiłek powinien być dostarczony do miejsca podanego przez Zamawiającego w porcjach dla jednej osoby, podawany na ciepło, w jednorazowych pojemnikach z kompletem sztućców jednorazowych.Posiłki powinny być przygotowane zgodnie z polskimi normami żywieniowymi, z produktów o wysokim standardzie.Wykonawca będzie realizował zamówienie w danym dniu na telefoniczne zamówienie Zamawiającego na 3 godziny przed dostarczeniem posiłku. Informacja telefoniczna zawierać będzie informację o miejscu dostarczenia posiłku i liczbie posiłków.Liczba uczestników projektu: nie więcej niż 100 osób podzielonych na 10 grup (nie więcej niż 10 osób w grupie) w 5 miejscowościach województwa wielkopolskiego.Planowana liczba dni żywieniowych - 70. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.bip.ohp.poznan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach