Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego ogłasza przetarg
- Adres: 53-033 Wrocław, ul. Zwycięska 12
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 71 3398656 , fax. 71 3397912
- Data zamieszczenia: 2011-09-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego
ul. Zwycięska 12 12
53-033 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 71 3398656, fax. 71 3397912
REGON: 00601129800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dodr.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczaniu i wydawaniu posiłków dla uczestników szkoleń w ramach operacji szkoleniowych Wykorzystanie komputera w zarządzaniu gospodarstwem rolnym przez dolnośląskich rolników, organizowanych przez Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego we Wrocławiu celem wykonania zamówienia finansowego ze środków Fundacji Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA z siedzibą w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usługi cateringowej polegajacej na przygotowaniu, dostarczaniu i wydawaniu posiłków dla uczestników szkoleń w terminie od 06.10.2011r. do 30.04.2012r. zgodnie z harmonogramem realizacji operacji. W ramach 2 dniowego szkolenia Wykonawca dostarczy 6 posiłków dla 18 grup liczących po 22 osoby tj. razem 2 376 posiłków, w tym: 396 śniadań, 792 obiadów, 396 kolacji, 792 zestawy dla przerwy kawowej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://dodr.ibip.wroc.pl/public/?id=63236
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób w lokalach gastronomicznych we Wrocławiu, podczas spotkania partnerów w ramach projektu Boost Inno Boosting Social Innovation współfinansowanego z Programu URBACT III z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w dniach 6-8 lipca 2016r
Dodano: 2016-05-31 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna 2016r. w Malborku
Dodano: 2016-04-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu- Akademia Chóralna 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2016-03-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna
Dodano: 2015-11-19 - Nr postępowania SZP V-T/Z/IV/2015 - świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów - cateringu dla pacjentów Strzelińskiego Centrum Medycznego Sp. z o.o.
Dodano: 2015-08-18 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2015-06-19 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę organizacji spotkania informacyjno-promocyjnego obejmującą wynajem sali i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego realizowanego na Dolnym Śląsku przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy.
Dodano: 2015-05-22 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę 4 spotkań informacyjno-promocyjnych, obejmującą wynajem sal i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój realizowanego na Dolnym Śląsku, organizowaną przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy z podziałem na zadania.
Dodano: 2015-04-28 - Obsługa gastronomiczna spotkania podsumowującego projekt Lekcje z przedsiębiorczym Jankiem realizowany w ramach Programu Edukacja Przedsiębiorczości
Dodano: 2015-04-27