Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu ogłasza przetarg
- Adres: 58-306 Wałbrzych, ul. Ogrodowa 5b
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 0-74 88-66-500 , fax. 0-74 88-66-509
- Data zamieszczenia: 2011-07-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu
ul. Ogrodowa 5b 5b
58-306 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
tel. 0-74 88-66-500, fax. 0-74 88-66-509
REGON: 89112930100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dwup.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na świadczenie kompleksowych usług wynajmu sal oraz zapewnienia usług gastronomiczno/cateringowych na potrzeby spotkań informacyjno-promocyjnych, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, organizowanych przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w celu zawarcia umowy ramowej, z podziałem na części. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przetarg nieograniczony na świadczenie kompleksowych usług wynajmu sal oraz zapewnienia usług gastronomiczno/cateringowych na potrzeby spotkań informacyjno-promocyjnych, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, organizowanych przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w celu zawarcia umowy ramowej, z podziałem na części. Warunki dla części A i B 1. Zapewnienie usługi gastronomicznej/cateringowej przy lub w sali konferencyjnej na każde planowane spotkanie w postaci jednej lub dwóch przerw kawowych z zachowaniem możliwości dokonywania wyboru rodzaju wariantu lub dowolnego ich łączenia, w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklanek do zimnych napojów, łyżeczek i serwetek (nie dopuszcza się użycia plastikowych/papierowych sztućców i naczyń). 2. Warianty usługi gastronomicznej/cateringowej (I-V). Zamawiający zakłada możliwość dowolnego łączenia wariantów. MENU I WARIANT - PODSTAWOWY Kawa świeżo parzona (podawana w termosie), herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru pakowana w oddzielnych torebkach, Soki 100 % -3 rodzaje, Woda mineralna niegazowana podawana z cytryną w szklanych dzbankach dodatki - cukier, mleczko do kawy, cytryna do herbaty wszystkie powyższe napoje dostępne podczas trwania spotkań i uzupełniane w zależności od potrzeb. II WARIANT - CIASTECZKA KRUCHE Mix kruchych ciastek -100g/os. III WARIANT - CIASTO PIECZONE ciasto pieczone 2 szt./os. - min. 3 rodzaje (min. 120g/szt.) IV WARIANT - KANAPKI półmiski kanapek dekoracyjnych 4 szt./os. - min. 240g/os. podane na świeżym pieczywie jasnym (jedna połowa) i ciemnym (druga połowa ) z serami żółtymi twardymi, szynką, salami, wędzonym łososiem, dodatki (świeże warzywa - m.in. pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, papryka, sałata, koperek) V WARTIANT - TARTINKI tartinki na krakersie - 4 szt./os. 3. Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu gwarantującego elegancki wygląd (obrusy jednolitego koloru, kompozycja dopasowana do wnętrza obejmować musi co najmniej 2-3 obrusy dobrane do siebie, umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu), mile widziana możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek. 4. Wykonawca zobowiązany jest do ciągłego uzupełniania wszystkich napoi gorących i zimnych w trakcie trwania przerwy kawowej podczas każdego ze spotkań informacyjno-promocyjnych, warsztatowych, jak również do zapewnienia obsługi kelnerskiej. 5. Całkowity koszt usługi gastronomicznej/cateringowej zostanie ustalony jako iloczyn ceny jednostkowej i ilości osób zgłoszonych na każde spotkanie informacyjno-promocyjne, warsztatowe, drogą elektroniczną, potwierdzonych telefonicznie przez Zamawiającego na dwa dni przed planowanym spotkaniem. 6. Wykonawca zobowiązany jest, po zakończeniu przerwy kawowej, umożliwić uczestnikom spotkania skorzystanie z pozostałych napojów i ciastek/ciast/kanapek/tartinek, które muszą być dostępne do momentu zakończenia każdego ze spotkań informacyjno- promocyjnych, warsztatowych. 7. Przedmiot zamówienia jest realizowany w ramach Rocznych Planów Działań Pomocy Technicznej PO KL na lata 2011-2013 i jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 8. Wymagania stawiane Wykonawcy: a) Wykonawca odpowiedzialny jest za zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia; b) Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy; c) Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez Zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy; d) Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych, adresów e-mailowych i numerów faksu oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania przedmiotu zamówienia. 9. Dla prawidłowego przebiegu realizacji w/w zamówienia muszą być wyznaczone osoby ze strony Zamawiającego (Wydział Promocji i Informacji) jak i Wykonawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dwup.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku Konferencją Naukową Studentów
Dodano: 2016-04-25 - Świadczenie usług gastronomicznych - obiadów/kolacji i przerw kawowych
Dodano: 2015-12-03 - Usługa hotelarsko-gastronomiczna na konferencję- Wyjazdowe Posiedzenie Parlamentu Studentów Politechniki Wrocławskiej.AC/BZP/244/2015
Dodano: 2015-12-02 - Świadczenie usług hotelowych na rzecz UMWD
Dodano: 2015-11-26 - Usługa hotelarsko-gastronomiczna na konferencję- Szkoleniowe Forum Aktywności Studenckiej (sFAS) - dla Działu Studenckiego -Samorządu Studenckiego Politechniki Wrocławskiej - AC/BZP/237/2015
Dodano: 2015-11-17 - Przetarg nieograniczony na wynajem sali szkoleniowej wraz z wyposażeniem oraz zapewnienie usługi hotelowej i gastronomicznej w związku z organizacją przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy szkolenia z programu Szukam Pracy.
Dodano: 2015-10-15 - Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych w związku z organizacją przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy Transgranicznych Targów Informacyjno-Rekrutacyjnych w Zgorzelcu i Świdnicy w dniach od 6 do 7 października 2015r, z podziałem na dwa zadania.
Dodano: 2015-08-27 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarskiej i gastronomicznej na potrzeby XIII Konferencji Naukowej Studentów, organizowanej przez Dział Studencki Politechniki Wrocławskiej w dniach 17-20 września 2015 roku.
Dodano: 2015-08-25 - Zorganizowanie koloni letnich nad morzem dla ok. 80 dzieci z rodzin korzystających z pomocy społecznej
Dodano: 2015-05-04 - Usługa hotelarsko - gastronomiczna z wynajmem sali konferencyjnej
Dodano: 2015-04-08