Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na świadczenie kompleksowych usług wynajmu sal oraz zapewnienia usług gastronomiczno/cateringowych na potrzeby spotkań informacyjno-promocyjnych, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, organizowanych przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w celu zawarcia umowy ramowej, z podziałem na części.

Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu ogłasza przetarg

  • Adres: 58-306 Wałbrzych, ul. Ogrodowa 5b
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-74 88-66-500 , fax. 0-74 88-66-509
  • Data zamieszczenia: 2011-07-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w Wałbrzychu
    ul. Ogrodowa 5b 5b
    58-306 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
    tel. 0-74 88-66-500, fax. 0-74 88-66-509
    REGON: 89112930100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.dwup.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na świadczenie kompleksowych usług wynajmu sal oraz zapewnienia usług gastronomiczno/cateringowych na potrzeby spotkań informacyjno-promocyjnych, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, organizowanych przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w celu zawarcia umowy ramowej, z podziałem na części.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przetarg nieograniczony na świadczenie kompleksowych usług wynajmu sal oraz zapewnienia usług gastronomiczno/cateringowych na potrzeby spotkań informacyjno-promocyjnych, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, organizowanych przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy w celu zawarcia umowy ramowej, z podziałem na części. Warunki dla części A i B 1. Zapewnienie usługi gastronomicznej/cateringowej przy lub w sali konferencyjnej na każde planowane spotkanie w postaci jednej lub dwóch przerw kawowych z zachowaniem możliwości dokonywania wyboru rodzaju wariantu lub dowolnego ich łączenia, w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklanek do zimnych napojów, łyżeczek i serwetek (nie dopuszcza się użycia plastikowych/papierowych sztućców i naczyń). 2. Warianty usługi gastronomicznej/cateringowej (I-V). Zamawiający zakłada możliwość dowolnego łączenia wariantów. MENU I WARIANT - PODSTAWOWY Kawa świeżo parzona (podawana w termosie), herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru pakowana w oddzielnych torebkach, Soki 100 % -3 rodzaje, Woda mineralna niegazowana podawana z cytryną w szklanych dzbankach dodatki - cukier, mleczko do kawy, cytryna do herbaty wszystkie powyższe napoje dostępne podczas trwania spotkań i uzupełniane w zależności od potrzeb. II WARIANT - CIASTECZKA KRUCHE Mix kruchych ciastek -100g/os. III WARIANT - CIASTO PIECZONE ciasto pieczone 2 szt./os. - min. 3 rodzaje (min. 120g/szt.) IV WARIANT - KANAPKI półmiski kanapek dekoracyjnych 4 szt./os. - min. 240g/os. podane na świeżym pieczywie jasnym (jedna połowa) i ciemnym (druga połowa ) z serami żółtymi twardymi, szynką, salami, wędzonym łososiem, dodatki (świeże warzywa - m.in. pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, papryka, sałata, koperek) V WARTIANT - TARTINKI tartinki na krakersie - 4 szt./os. 3. Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu gwarantującego elegancki wygląd (obrusy jednolitego koloru, kompozycja dopasowana do wnętrza obejmować musi co najmniej 2-3 obrusy dobrane do siebie, umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu), mile widziana możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek. 4. Wykonawca zobowiązany jest do ciągłego uzupełniania wszystkich napoi gorących i zimnych w trakcie trwania przerwy kawowej podczas każdego ze spotkań informacyjno-promocyjnych, warsztatowych, jak również do zapewnienia obsługi kelnerskiej. 5. Całkowity koszt usługi gastronomicznej/cateringowej zostanie ustalony jako iloczyn ceny jednostkowej i ilości osób zgłoszonych na każde spotkanie informacyjno-promocyjne, warsztatowe, drogą elektroniczną, potwierdzonych telefonicznie przez Zamawiającego na dwa dni przed planowanym spotkaniem. 6. Wykonawca zobowiązany jest, po zakończeniu przerwy kawowej, umożliwić uczestnikom spotkania skorzystanie z pozostałych napojów i ciastek/ciast/kanapek/tartinek, które muszą być dostępne do momentu zakończenia każdego ze spotkań informacyjno- promocyjnych, warsztatowych. 7. Przedmiot zamówienia jest realizowany w ramach Rocznych Planów Działań Pomocy Technicznej PO KL na lata 2011-2013 i jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 8. Wymagania stawiane Wykonawcy: a) Wykonawca odpowiedzialny jest za zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia; b) Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy; c) Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez Zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy; d) Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych, adresów e-mailowych i numerów faksu oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania przedmiotu zamówienia. 9. Dla prawidłowego przebiegu realizacji w/w zamówienia muszą być wyznaczone osoby ze strony Zamawiającego (Wydział Promocji i Informacji) jak i Wykonawcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dwup.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach