Zakład Karny w Gębarzewie ogłasza przetarg
- Adres: 62-241 Żydowo, Gębarzewo
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 4292300 , fax. 061 4262453
- Data zamieszczenia: 2010-11-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Gębarzewie
Gębarzewo
62-241 Żydowo, woj. wielkopolskie
tel. 061 4292300, fax. 061 4262453
REGON: 00079113100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych do ZK w Gębarzewie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Szczegółowy zakres zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego przez okres jednego roku mięsa i przetworów mięsnych w następującej ilości i asortymencie: 1.Boczek surowy z kością w ilości 900 kg 2.Łopatka z kością w ilości 7200 kg 3.Karkówka z kością w ilości 440 kg 4.Wołowina bez kości I w ilości 200 kg 5.Boczek wędzony w ilości 630 kg, 6.Kiełbasa piwna w ilości 1630 kg 7.Kiełbasa zwyczajna w ilości 1140 kg 8.Kiełbasa śląska w ilości 2730 kg 9.Kiełbasa zielonogórska w ilości 2200 kg 10.Kiełbasa biała w ilości 820 kg 11.Kiełbasa szynkowa w ilości 1030 kg 12.Parówka gruba w ilości 720 kg 13.Parówka cienka w ilości 1450 kg 14.Mielonka w ilości 970 kg 15.Mortadela w ilości 1100 kg 16.Salceson biały w ilości 730 kg 17.Kaszanka w ilości 2650 kg 18.Wątrobianka w ilości 1800 kg 19.Ozory wieprzowe w ilości 360 kg 20.Serca wieprzowe w ilości 100 kg 21.Wątroba wieprzowa w ilości 1250 kg 22.Metka cebulowa w ilości 1330 kg 23.Konserwa mielonka (konserwa w puszkach metalowych z wieczkiem łatwootwieralnym, wielkość opakowania jednostkowego ( bezpośredniego) 0,300 kg) w ilości 1330 kg 24.Konserwa mielonka (konserwa w opakowaniach aluminiowych, wielkość opakowania jednostkowego ( bezpośredniego) 0,100-0,140 kg w ilości 200 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24