Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy drobiu i przetworów drobiowych

Zakład Karny w Gębarzewie ogłasza przetarg

  • Adres: 62-241 Żydowo, Gębarzewo
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 4292300 , fax. 061 4262453
  • Data zamieszczenia: 2012-11-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Gębarzewie
    Gębarzewo
    62-241 Żydowo, woj. wielkopolskie
    tel. 061 4292300, fax. 061 4262453
    REGON: 00079113100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy drobiu i przetworów drobiowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy zakres zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy do siedziby Zamawiającego w okresie od 01.01.2013r. do 31.12.2013r. drobiu i przetworów drobiowych w następującej ilości i asortymencie 1. Kurczaki - tusza w ilości 1 850 kg 2. Porcje rosołowe w ilości 2 080 kg 3. Żołądki drobiowe w ilości 250 kg 4. Serca z kurczaka w ilości 100 kg 5. Salceson drobiowy w ilości 1 080 kg 6. Mortadela drobiowa w ilości 1 240 kg 7. Pasztet drobiowy w ilości 1 450 kg 8. Mielonka z indyka w ilości 1 140 kg 9. Mięso mielone drobiowe w ilości 430 kg 10. Szynka z indyka w ilości 415 kg 11. Udziec z indyka w ilości 60 kg 12. Kaszanka drobiowa w ilości 1 200 kg 13. Parówki drobiowe w ilości 2 200 kg 14. Kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 590 kg 15. Kiełbasa śląska z indyka w ilości 1 930 kg Wymagania klasyfikacyjne. Zamawiany asortyment winien być: świeży, dobrej jakości, konsystencji jednolitej, zwartej, wolny od wad eliminujących go ze spożycia, dostarczane partie danego towaru w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia. Cechy dyskwalifikujące zamawiany asortyment: zanieczyszczenia mechaniczne, oznaki zepsucia, zawilgocenia stęchlizna, nadmierna ilość tłuszczu, obce zapachy i posmaki, uszkodzenia mechaniczne opakowań, ich zanieczyszczenia, brak oznakowania Minimalny okres przydatności do spożycia każdej dostawy wynosić będzie: 7 dni od daty dostawy Wymagana jest jednakowa data ważności dla całej partii dostarczanego asortymentu w ramach częściowych dostaw. Każdy zamawiany asortyment winien być dostarczony w oddzielnym i zamkniętym pojemniku, wykonanym z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Znakowanie pojemników. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta zawierająca co najmniej następujące dane: nazwę produktu, termin przydatności do spożycia, nazwę dostawcy -producenta (adres) warunki przechowywania, oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującym prawem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach