Przetargi.pl
przetarg nieograniczony na sprzedaż i dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich drobiowych

"Uzdrowisko Rabka" S.A. ogłasza przetarg

  • Adres: 34700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 182 676 020 , fax. 182 676 010
  • Data zamieszczenia: 2018-08-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: "Uzdrowisko Rabka" S.A.
    ul. Orkana 49
    34700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
    tel. 182 676 020, fax. 182 676 010
    REGON: 49197107400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    przetarg nieograniczony na sprzedaż i dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich drobiowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 : Sprzedaż i dostawy mięs drobiowych mrożonych orientacyjnej ilości 8220,00 kg Zadanie 2 :Sprzedaż i dostawy wędlin drobiowych w orientacyjnej ilości 4730,00 kg + 1600 szt. konserw /pasztet drobiowy a'160g. 3.1.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.1 i 3.2. do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Stosowny dokument, lub oświadczenie Wykonawcy, że prowadzona działalność jest wpisana do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej  / w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem  PIW/ lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej / gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem  PIS /, lub certyfikat wystawiony przez upoważnioną  jednostkę certyfikacyjną stwierdzającą , że w procesie produkcji lub obrocie  artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCAP / ustawa z dnia 25 sierpnia DZ.U. Nr 171, poz. 1225, lub ustawa o produktach pochodzenia zwierzęcego -Dz.U. z 2006 r. Nr17poz.127/.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach