Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, wędlin,drobiu

Zakład Karny Kraków Nowa-Huta ogłasza przetarg

  • Adres: 31-988 Kraków, ul. Spławy 2
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 643-83-00 , fax. 012 6451554
  • Data zamieszczenia: 2014-09-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Kraków Nowa-Huta
    ul. Spławy 2 2
    31-988 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 643-83-00, fax. 012 6451554
    REGON: 00031997700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, wędlin,drobiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Opis przedmiotu zamówienia. Część I dostawy mięsa 1 Boczek surowy kg 50 2 Pieczeń wołowa kg 490 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 850 4 Mięso rosołowe antrykot kg 50 5 Schab b/k kg 1152 6 Żeberka wieprzowe kg 360 7 Wątroba wieprzowa kg 864 8 Serca wieprzowe kg 870 Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI) Część II dostawy wędlin 1 kaszanka kg 600 2 Kiełbasa biała kg 300 3 Kiełbasa biwakowa kg 400 4 Kiełbasa drobiowa kg 500 5 Kiełbasa golonkowa kg 200 6 Kiełbasa grillowa kg 300 7 Kiełbasa krakowska kg 200 8 Kiełbasa mielonka drobiowa kg 300 9 Kiełbasa mielonka wieprzowa kg 300 10 Kiełbasa mortadela kg 780 11 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 780 12 Kiełbasa parówkowa kg 200 13 Parówki drobiowe kg 1350 14 Pasztetowa wieprzowa kg 940 15 Kiełbasa sądecka drobiowa kg 220 16 Kiełbasa szynkowa kg 220 17 Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 550 18 Salceson drobiowy kg 780 19 Salceson wieprzowy kg 780 20 Szynka konserwowa kg 500 21 Smalec ze skwarkami kg 600 22 Kiełbasa toruńska kg 300 23 Kiełbasa tyrolska kg 300 24 Kiełbasa wiejska kg 120 25 Kiełbasa zwyczajna kg 940 Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI) Cz III dostawy drobiu 1 Żołądki drobiowe - świeże kg 700 2 Wątroba drobiowa - świeża kg 700 3 Ćwiartka z kurczaka - świeża kg 1300 4 Filet z kurczaka pojedynczy - świeży kg 1300 Do każdej dostawy należy dołączyć handlowy dokument identyfikacji (HDI) Termin wykonania zamówienia od 01.11.2014 do 31.10.2015
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach