Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły rózne.

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-526 Lubiewo, 144
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-52 3341225 , fax. 0-52 3341225 wew.316
  • Data zamieszczenia: 2009-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej
    144 144
    89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 0-52 3341225, fax. 0-52 3341225 wew.316
    REGON: 00082109100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna SW

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły rózne.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - artykuły różne. Część I: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Różne produkty spożywcze - Bułka tarta 158 00000-6 kg 100 2 Wyroby ciastkarskie - Groszek ptysiowy 158 12100-4 kg 30 3 Wyroby ciastkarskie - Foremki z ciasta francuskiego 158 12100-4 kg 50 4 Wyroby ciastkarskie - Paluszki słone 158 12100-4 kg 150 5 Wyroby ciastkarskie - Paluszki słone 158 12100-4 kg 150 6 Wyroby ciastkarskie - Talarki słone 158 12100-4 kg 150 Część II: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Sól - Sól jodowana 158 72400-5 kg 800 2 Sól - Sól czosnkowa 158 72400-5 kg 30 3 Sól Sól peklowa 158 72400-5 kg 10 4 Buliony - Bulion drobiowy 158 91500-5 kg 50 5 Mieszanki przypraw - Fix do spagetti 158 71270-7 kg 30 6 Dania wegetariańskie - Kotlety sojowe 158 94100-2 kg 10 7 Kakao - Kakao rozpuszczalne 158 41000-5 kg 100 8 Kakao - Kakao naturalne 158 41000-5 kg 10 9 Sosy - Sos pieczeniowy 158 71260-4 kg 10 10 Sosy - Sos tabasko 158 71260-4 kg 15 11 Sosy - Sosy sałatkowe 158 71260-4 kg 10 12 Sos sojowy 158 71210-9 kg 25 13 Zupy - Zupa pieczarkowa 158 91400-4 kg 20 14 Zupy - Zupa porowa 158 91400-4 kg 20 15 Zupy - Zupa szparagowa 158 91400-4 kg 25 16 Różne produkty spożywcze - żelatyna 158 00000-6 kg 60 17 Różne produkty spożywcze - Grzyby suszone 158 00000-6 kg 20 18 drożdze 158 98000-9 kg 10 19 Przyprawy i przyprawy korzenne - cynamon 158 70000-7 kg 10 20 Galaretki owocowe 153 32240-8 kg 300 21 Cukier 158 31000-2 kg 2030 22 Cukier - cukier w kostkach 158 31000-2 kg 30 23 Cukier - Cukier puder 158 31000-2 kg 20 24 Cukier - Cukier w szszetkach 158 31000-2 kg 45 25 Cukier - Cukier wanilinowy 158 31000-2 kg 10 26 Różne produkty spożywcze - Sos czekoladowy 158 00000-6 kg 20 27 Różne produkty spożywcze - Sos tofii 158 00000-6 kg 20 28 Różne produkty spożywcze - Sos ajerkoniakowy 158 00000-6 kg 20 29 Różne produkty spożywcze - Sos truskawkowy 158 00000-6 kg 20 30 Bita śmietana Śmietanka w spraju 155 12900-9 kg 30 31 Bita śmietana - Śmietanka w proszku 155 12900-9 kg 20 32 Śmietana - Śmietanka do kawy w płynie 155 12000-0 l 50 33 Mleko w proszku - Śmietanka do kawy w proszku 155 11700-0 kg 300 34 Nasiona sezamu 031 11500-7 kg 25 Część III: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Przetworzone orzechy Płatki migdałowe 153 32300-7 kg 10 2 Przetworzone orzechy Orzechy włoskie 011 31000-4 kg 10 3 Orzeszki ziemne 031 11200-4 kg 50 4 Owoce suszone Śliwka suszona 153 32410-1 kg 70 5 Rodzynki 032 22115-2 kg 50 Część IV: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Ekstrakty warzywne - Przyprawa w płynie 158 92200-9 l 500 2 Ocet lub produkty równoważne - Ocet 158 71770-8 l 210 3 Ocet lub produkty równoważne - Ocet winny 158 71770-8 l 20 4 Ketchup 158 71230-5 kg 280 5 musztarda 158 71250-1 kg 310 6 Majonez 158 71273-8 kg 390 Część V: Lp. Nazwa zgodna CPV Kod z CPV Jed. miary Ilość Nazwa własna oferowanego produktu 1 Syropy cukrowe Syrop wiśniowy 158 31500-7 l 350 2 Syropy cukrowe Syrop malinowy 158 31500-7 l 200 3 Miód naturalny 031 42100-9 kg 100 4 Miód naturalny 031 42100-9 kg 250
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymagania określone w art. 22 ustawy pzp, oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy pzp. Zamawiający dokona oceny spełnienia w/w warunków na podstawie złożonych wymaganych oświadczeń i zaświadczeń.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wraz z ofertą wypełnioną na Formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ należy złożyć: 1.1. Oświadczenie wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i ust.2 ustawy Pzp - załącznik nr 1 do formularza ofertowego. 1.2. Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust.1-3 ustawy Pzp - załącznik nr 2 do formularza ofertowego. 1.3. Wypełnione formularze cenowe na części, na które składana jest oferta - załączniki nr 3, 4, 5, 6, 7 do formularza ofertowego. 1.4. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 1.5. Pełnomocnictwo do reprezentowania o ile ofertę składa pełnomocnik. 2. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. 1.4. składa odpowiedni dokument lub dokumenty, wystawione zgodnie z prawem kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. 3. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 2., zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. 4. Zasady składania oferty przez podmioty występujące wspólnie; 4.1. Podmioty zobowiązane są do złożenia wraz z ofertą pełnomocnictwa do reprezentowania wszystkich wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. 4.2. Wymagane oświadczenia i dokumenty wskazane w pkt. 1.1., 1.4. powinny być złożone przez każdy podmiot.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach