Przetargi.pl
Dostawy różnych artykułów spożywczych, znak sprawy 8/Ż/2016

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85-128 Bydgoszcz, ul. Wały Jagiellońskie 4
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 5855252, 5855303 , fax. 052 5855300
  • Data zamieszczenia: 2016-03-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Wały Jagiellońskie 4 4
    85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 5855252, 5855303, fax. 052 5855300
    REGON: 09139321800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy różnych artykułów spożywczych, znak sprawy 8/Ż/2016
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na okres ok. 12 miesięcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części artykułów z braku zapotrzebowania na dany asortyment lub zmniejszenia zapotrzebowania. 1. Różne artykuły spożywcze: 1.Chrupki kukurydziane 15821130-9 w ilości około 75 kg, pakowane w worki od 5 do 20 kg 2. Kasza jęczmienna 15613100-9 w ilości około 2 500 kg, pakowana w worki od 15 do 50 kg 3. Kasza manna 15612100-9 w ilości około 1 200 kg, pakowana w worki od 15 do 50 kg 4. Mąka kukurydziana 15612210-6 w ilości około 50 kg, pakowana w worki od 15 do 50 kg 5. Mąka pszenna 15612100-2 w ilości około 6 000 kg, pakowana w worki od 15 do 50 kg 6. Płatki kukurydziane 15613311-1 w ilości około 120 kg, pakowane w worki od 5 do 20 kg 7. Chleb ryżowy 15821130-9 w ilości około 40 kg, w postaci wafli, pakowany w opakowaniu do 130 g 8. Ryż biały 15614300-8 w ilości około 3 000 kg, pakowany w worki od 15 do 50 kg 9. Cynamon 15872200-3 w ilości około 30 kg, pakowany w opakowania od 1 do 5 kg 10. Herbata granulowana 15863200-7 w ilości około 1 150 kg, pakowana worki od 5 do 20 kg 11. Kawa zbożowa 15862000-8 w ilości około 50 kg, pakowana w worki od 0,25 do 20 kg 12. Kwasek cytrynowy 15890000-3 w ilości około 30 kg, pakowany w opakowania do 1 kg 13. Liść laurowy 15872000-1 w ilości około 15 kg, pakowany w opakowania do 1 kg 14. Majeranek 15872300-4 w ilości około 120 kg, pakowany w opakowania do 1 kg 15. Majonez 15871273-8 w ilości około 250 kg, pakowany w opakowania 0,5-1 kg 16. Musztarda 15872150-1 w ilości około 1 400 kg, pakowana w opakowania 0,5-1kg 17. Papryka suszona 15890000-3 w ilości około 40 kg, pakowana w opakowania do 1 kg 18. Pieprz naturalny czarny 15872100-2 w ilości około 125 kg, pakowany w opakowania do 1 kg 19. Czosnek granulowany 15871270-7 w ilości około 45 kg, pakowana w opakowania do 1 kg 20. Przyprawa do zup w płynie 15871210-9 w ilości około 1 350 l, pakowana w opakowania do 1 l 21. Przyprawa uniwersalna 15871270-7 w ilości około 550 kg, pakowana w worki od 5 do 20 kg 22. Sól 15872400-5 w ilości około 2 700 kg, pakowana w worki od 15 do 50 kg 23. Ziele angielskie 15871270-7 w ilości około 20 kg, pakowane w opakowania do 1 kg 24. Ocet 15871110-8 w ilości około 280 l, pakowana w opakowania do 1 l 25. Budyń (bez cukru) 15600000-0 w ilości około 20 kg, pakowany w opakowania do 1 kg 26. Bulion warzywny 15891500-5 w ilości około 500 kg, pakowany w worki od 5 do 20 kg 27. Kisiel (bez cukru) 15620000-0 w ilości około 180 kg, pakowany w opakowania do 1 kg 28. Mąka ziemniaczana 15620000-0 w ilości około 330 kg, pakowana w worki od 15 do 50 kg 29. Koperek suszony 15893000-4 w ilości około 70 kg, pakowany w opakowania do 1 kg 30. Zupa barszcz biały 15891400-4 w ilości około 400 kg, pakowana w opakowania od 1 do 5kg 31. Zupa barszcz czerwony 15891400-4 w ilości około 300 kg, pakowana w opakowania od 1 do 5kg 32. Zupa pieczarkowa 15891400-4 w ilości około 150 kg, pakowana w opakowania od 1 do 5kg 33. Zupa żurek 15891400-4 w ilości około 600 kg, pakowany w opakowania od 1 do 5kg 34. Żelatyna 15800000-3 w ilości około 20 kg, pakowany w opakowaniach do 1 kg 35. Flaki sojowe 15890000-3 w ilości około 30 kg, pakowane w worki od 5 do 20 kg 36. Granulat sojowy 15890000-3 w ilości około 200 kg, pakowany w worki od 5 do 20 kg 37. Kostka sojowa 15890000-3 w ilości około 150 kg, pakowana w worki od 5 do 20 kg 38. Kotlety sojowe 15890000-3 w ilości około 600 kg, pakowane w worki od 5 do 20 kg 39. Mąka sojowa 15890000-3 w ilości około 30 kg, pakowana w worki do 5 kg 40. Miód naturalny 03142100-9 w ilości około 100 kg, opakowanie 0,025 kg 41. Koncentrat pomidorowy 15331425-2 w ilości około 2 000 kg, pakowany w puszki do 5 kg 42. Sok pomidorowy 15322100-2 w ilości około 500 l w opakowaniach 300 - 350 ml 43. Curry 15872000-1 w ilości około 35 kg, pakowane w opakowania do 1 kg 44. Natka pietruszki suszona 15893000-1 w ilości około 30 kg, pakowana w opakowania do 1 kg 45. Sos pieczeniowy 15871000-4 w ilości około 100 kg, pakowany w worki do 5 kg 46. Sos myśliwski 15871260-4 w ilości około 100 kg pakowany w worki do 5 kg 47. Sos grzybowy 15871000-4 w ilości około 100 kg pakowany w worki do 5 kg Wymagania stawiane Wykonawcy: 1. Miejsce dostaw: Areszt Śledczy w Bydgoszczy, magazyn żywnościowy mieszczący się przy ul. Wały Jagiellońskie 4, 85-128 Bydgoszcz. 2. Dostawy odbywać się będą do poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 12:00 3. Dostawy sukcesywne na podstawie zamówień telefonicznych, za pośrednictwem faxu lub e-mailem, maksymalnie w ciągu dwóch dni od złożenia zamówienia. 4. Wykonawca dostarczać będzie ww. artykuły na swój koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi i systemem HACCP, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. 5. Ww. artykuły nie mogą wykazywać oznak nieświeżości, zepsucia. Mają być świeże, o dobrym smaku, z odpowiednim okresem ważności do spożycia dla danego artykułu, w zamkniętych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadają nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), nazwie i adresie producenta, dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze. 6. Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 8. Za wykonanie dostawy przedmiotu zamówienia ustala się 30 dniowy termin płatności, na podstawie faktury wystawionej przez Wykonawcę po wydaniu towaru Zamawiającemu. Termin płatności liczy się od daty doręczenia w/w faktury do Zamawiającego. Sposób płatności - przelew na konto Wykonawcy. II. Integralną częścią opisu zamówienia są postanowienia umowy zawarte we wzorze umowy, który stanowi załącznik do specyfikacji. II. Integralną częścią opisu zamówienia są postanowienia umowy zawarte we wzorze umowy, który stanowi załącznik do specyfikacji
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin realizacji dostawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach