Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę produktów zbożowych, przetworów owocowo warzywnych, różnych produktów spożywczych

Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 552 672 800 , fax. 0-55 2672820
  • Data zamieszczenia: 2020-11-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
    ul. Nowowiejskiego 14
    82-400 Sztum, woj. pomorskie
    tel. 552 672 800, fax. 0-55 2672820
    REGON: 31972400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zp.swnet.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę produktów zbożowych, przetworów owocowo warzywnych, różnych produktów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I Produkty zbożowe: 1. Ryż łuskany biały 24000 kg 03211300-6 2. Mąka pszenna typ 500-550 7200 kg 15612100-2 3. Mąka ziemniaczana (skrobia) 1200 kg 15623000-1 4. Płatki ziemniaczane 600 kg 15313000-5 5. Płatki owsiane 2400 kg 15613380-5 6. Płatki kukurydziane 960 kg 15613311-1 7. Kasza manna 6000 kg 15613100-9 8. Kasza jęczmienna średnia 16800 kg 15613100-9 9. Makaron bezjajeczny formy grube typu świderki itp.) 24000 kg 15851100-9 10. Fasola biała „Jaś” 6000 kg 03212210-5 11. Groch łuskany 2400 kg 03212200-2 Część II Przetwory owocowo-warzywne: 1. Dżem truskawkowy 6000 kg 15332290-3 2. Dżem porcjowany 25-30g/szt 120 kg 15332290-3 3. Marmolada wieloowocowa 4800 kg 15332230-5 4. Koncentrat pomidorowy 30% 7200 kg 15331427-6 5. Chrzan tarty 720 kg 15331110-1 6. Groszek konserwowy po odcieku 1200 kg 15331462-3 7. Kukurydza konserwowa po odcieku 1200 kg 15331470-2 8. Pieczarki sterylizowane krojone po odcieku 960 kg 15331135-2 9. Papryka konserwowa po odcieku 2400 kg 15331136-9 10. Ogórek konserwowy pod odcieku 960 kg 15331500-2 11. Fasolka szparagowa konserwowa po odcieku 1200 kg 15331460-9 12. Szczaw konserwowy mielony 1440 kg 15331140-0 Część III Różne produkty spożywcze: 1. Cukier biały 24000 kg 15831200-4 2. Woda źródlana niegazowana 4800 l 15981000-8 3. Herbata czarna granulowana 1200 kg 15863200-7 4. Kawa zbożowa 2400 kg 15862000-8 5. Syrop owocowy (zaprawa do napojów) 2400 l 15831500-7 6. Ocet spirytusowy 10% 1100 l 15871110-8 7. Kisiel bez cukru różne smaki 3600 kg 15833100-7 8. Ketchup łagodny 1600 kg 15871230-5 9. Musztarda 1700 kg 15871250-1 10. Majonez 1450 kg 15871273-8 11. Przyprawa do zup w płynie typu maggie 3960 l 15891500-5 12. Bulion jarzynowy (bez dodatków pochodzenia zwierzęcego) w proszku 4800 kg 15891500-5 13. Zupa grzybowa w proszku 1200 kg 15891400-4 14. Zupa kalafiorowa w proszku 1200 kg 15891400-4 15. Zupa pieczarkowa w proszku 1200 kg 15891400-4 16. Zupa żurek w proszku 1200 kg 15891400-4 17. Zupa barszcz biały w proszku 1200 kg 15891400-4 18. Zupa barszcz czerwony w proszku 500 kg 15891400-4 19. Sos pieczeniowy w proszku 500 kg 15871260-4 20. Sos pomidorowy w proszku 1000 kg 15871260-4 21. Sos biały w proszku 1200 kg 15871260-4 22. Sos grzybowy w proszku 1000 kg 15871260-4 23. Soja krajanka 1600 kg 15890000-3 24. Granulat sojowy 250 kg 15890000-3 25. Proszek jajeczny ( całe jaja) 1000 kg 15890000-3 26. Olej uniwersalny 3100 l 15411100-3 27. Sól warzona jodowana 4100 kg 15872400-5 28. Pieprz czarny mielony 500 kg 15872100-2 29. Cukier wanilinowy 50 kg 15830000-5 30. Kwasek cytrynowy 50 kg 15890000-3 31. Koperek suszony 360 kg 15893000-4 32. Włoszczyzna suszona 30 kg 15893000-4 33. Susz z marchwi 30 kg 15893000-4 34. Susz z cebuli 30 kg 15893000-4 35. Czosnek granulowany 360 kg 15870000-7 36. Majeranek 75 kg 15870000-7 37. Zioła prowansalskie 75 kg 15872300-4 38. Papryka mielona słodka 480 kg 15870000-7 39. Ziele angielskie ziarno 250 kg 15870000-7 40. Liść laurowy 100 kg 15870000-7 41. Kurkuma 50 kg 15870000-7 42. Cynamon 100 kg 15870000-7
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15613300-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną