Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do Zakładu Karnego w Jaśle.

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38-200 Jasło, Warzyce 467
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2013-01-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467 467
    38-200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 00127117800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do Zakładu Karnego w Jaśle.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych: mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do magazynu Zamawiającego. Określona w ogłoszeniu i formularzu ofertowym ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Zamawiający będzie określał każdorazowo ilość zamawianych artykułów telefonicznie na jeden dzień przed realizacją do godziny 1100. Dostawa przedmiotu zamówienia do magazynu Kupującego odbywać się będzie do godz. 1000. Zadanie I: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15113000-3 Boczek surowy 150 kg 2. 15131130-5 Boczek wędzony 50 kg 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane 100 kg 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k 400 kg 5. 15131134-3 Kaszanka 700 kg 6. 15131130-5 Kiełbasa grillowa 800 kg 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała 800 kg 8. 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa 1200 kg 9. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa 500 kg 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska 400 kg 11. 15131130-5 Kiełbasa toruńska 200 kg 12. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna 1200 kg 13. 15131130-5 Lunch 1300 kg 14. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe 1200 kg 15. 15131130-5 Parówki cienkie 600 kg 16. 15131310-1 Pasztetowa 400 kg 17. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy 300 kg 18. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska 200 kg 19. 15110000-2 Podgardle surowe 500 kg 20. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe 100 kg 21. 15131130-5 Salceson 900 kg 22. 15131130-5 Szynka konserwowa 100 kg 23. 15131130-5 Smaczek konserwowy 1500 kg 24. 15131134-3 Krupniok (gramatura 150 g/szt.) 400 kg 25. 15113000-3 Szynka surowa bez kości 500 kg 26. 15114000-0 Wątroba wieprzowa 600 kg Zadanie II: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15112000-6 Filet drobiowy 400 kg 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka 1200 kg 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa 500 kg 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 1000 kg 5. 15112100-7 Kurczak świeży 800 kg 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa 400 kg 7. 15131135-0 Parówki drobiowe 1200 kg 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa 1400 kg 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa 200 kg 10. 15131135-0 Salceson drobiowy 200 kg 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe 600 kg 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok 150 kg 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa 300 kg 14. 15114000-0 Żołądki drobiowe 150 kg 15. 15112100-6 Filet z indyka 100 kg 16. 15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. 1000 kg Zadanie III: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g 600 kg 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g 600 kg 4. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g 500 kg 5. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach