Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 38-500 Sanok, ul. 800-lecia 26
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 4656290 , fax. 013 4656290
- Data zamieszczenia: 2014-07-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ul. 800-lecia 26 26
38-500 Sanok, woj. podkarpackie
tel. 013 4656290, fax. 013 4656290
REGON: 37044434500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: zozsanok.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ w Sanoku, ul. 800-lecia 26, z podziałem zamawianego asortymentu na 3 zadania (części) z godnie z częścią IV SIWZ Opis części Zamówienia 2.Szczegółowy opis, zakres i wielkość przedmiotu zamówienia został zawarty w formularzu przedmiotu zamówienia, cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Wspólny Słownik Zamówień CPV - 15.13.11.30- 5 - wyroby wędliniarskie CPV - 15.11.90.00- 5 - mięso CPV - 15.11.20.00- 6 - drób 3.Wykonawca zaoferuje 60 dniowy termin płatności od daty wystawienia prawidłowej faktury VAT oraz zaoferuje okres niezmienności cen - 365 dni licząc od daty podpisania umowy (udzielenia zamówienia). Warunki realizacji zamówienia zostały zawarte we wzorze umowy stanowiącym integralną część SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zozsanok.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2016-01-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu karnego w Przemyślu.
Dodano: 2015-11-23 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2015-10-20 - dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa, podrobów, drobiu, wyrobów drobiarskich dla SPZOZ Sanok
Dodano: 2015-07-09 - DOSTAWĘ WĘDLIN I MIĘSA DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WYSOCKU
Dodano: 2015-01-20 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2015-01-05 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Zakładu Karnego w Przemyslu.
Dodano: 2014-11-25 - WĘDLINY DLA KUCHNI SZPITALNEJ W ZESPOLE OPIEKI ZDROWOTNEJ W DĘBICY
Dodano: 2014-09-22 - Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych (zakup wspólny dla ZK Jasło i AŚ Sanok)
Dodano: 2014-06-06 - Dostawa wędlin i konserw mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej w Huwnikach - wspólny słownik CPV 15131130-5
Dodano: 2013-12-27