Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do Zakładu Karnego w Jaśle

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38-200 Jasło, Warzyce 467
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2012-01-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467 467
    38-200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 00127117800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna nie Posiadająca Osobowości Prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do Zakładu Karnego w Jaśle
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych: mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych i konserw do magazynu Zamawiającego. Określona w ogłoszeniu i formularzu ofertowym ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Zamawiający będzie określał każdorazowo ilość zamawianych artykułów telefonicznie na jeden dzień przed realizacją do godziny 1100. Dostawa przedmiotu zamówienia do magazynu Kupującego odbywać się będzie do godz. 1000. Zadanie I: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15113000-3 Boczek surowy 50 kg 2. 15131130-5 Boczek wędzony 120 kg 3. 15114000-0 Flaki wołowe gotowane 100 kg 4. 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k 600 kg 5. 15131134-3 Kaszanka 1000 kg 6. 15131130-5 Kiełbasa grillowa 1500kg 7. 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała 1500kg 8. 15131130-5 Kiełbasa mortadela 1800 kg 9. 15131130-5 Kiełbasa parówkowa 1000 kg 10. 15131130-5 Kiełbasa śląska 400 kg 11. 15131130-5 Kiełbasa toruńska 400 kg 12. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna 800 kg 13. 15131130-5 Lunch 1700 kg 14. 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe 1200 kg 15. 15131130-5 Parówki cienkie 600 kg 16. 15131310-1 Pasztetowa 500 kg 17. 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy 400 kg 18. 15131130-5 Pieczeń wiedeńska 250 kg 19. 15110000-2 Podgardle surowe 200 kg 20. 15131200-7 Podgardle wędzone 100 kg 21. 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe 300 kg 22. 15131130-5 Salceson 1200 kg 23. 15131130-5 Szynka konserwowa 300 kg 24. 15131130-5 Smaczek konserwowy 500 kg 25. 15131134-3 Krupniok (gramatura ok. 150 g/szt.) 400 kg 26. 15113000-3 Szynka surowa bez kości 1000 kg 27. 15114000-0 Wątroba wieprzowa 800 kg Zadanie II: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15112000-6 Filet drobiowy 500 kg 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka 1200 kg 3. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 1800 kg 4. 15112100-7 Kurczak świeży 600 kg 5. 15131135-0 Parówki drobiowe 900 kg 6. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa 1200 kg 7. 15131135-0 Salceson drobiowy 200 kg 8. 15131135-0 Serdelki drobiowe 700 kg 9. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok 300 kg 10. 15112300-9 Wątroba drobiowa 300 kg 11. 15114000-0 Żołądki drobiowe 150 kg 12. 15112100-6 Filet z indyka 150 kg 13 15112100-6 Udko z kurczaka -waga ok. 250g/szt. 1300 kg Zadanie III: L.p. Kod CPV Nazwa artykułu Ilość 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g 500 kg 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g 500 kg 3. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 110g 100 kg 4. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g 400 kg 5. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g 400 kg 6. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 110g 100 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach