Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle

Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg

  • Adres: 38-200 Jasło, Warzyce
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
  • Data zamieszczenia: 2020-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
    Warzyce 467
    38-200 Jasło, woj. podkarpackie
    tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
    REGON: 12711780000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa Jednostka Organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych spożywczych ( mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych). do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Jaśle w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1,2,3,4 do SIWZ – formularze ofertowe. Nazwa i kod według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): Produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne - 15100000-9. Pakiet I Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych Lp. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1 15113000-3 Boczek surowy kg 50 2 15131130-5 Boczek wędzony kg 50 3 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 150 4 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 300 5 15131134-3 Kaszanka kg 900 6 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 200 7 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 800 8 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 1000 9 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 1200 10 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 80 11 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 1000 12 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 800 13 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 1000 14 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 500 15 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 800 16 15131130-5 Lunch kg 1000 17 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 500 18 15131130-5 Parówki cienkie kg 500 19 15131310-1 Pasztetowa kg 400 20 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 700 21 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 500 22 15110000-2 Podgardle surowe kg 200 23 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 150 24 15131130-5 Salceson kg 300 25 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 400 26 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 600 27 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 500 28 15114000-0 Wątroba wołowa kg 200 29 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 1000 Pakiet II Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych. L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość Asortymentu 1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 400 2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 800 3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 1000 4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 1000 5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 500 6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 1000 7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 800 8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 450 9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 1000 10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 200 11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 700 12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 300 13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 400 14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 400 15. 15112100-6 Filet z indyka kg 60 16. 15112100-6 Udko z kurczaka –waga ok. 250g/szt. kg 800 17. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 100 Pakiet III Dostawa konserw mięsnych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 600 2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 600 3. 15131000-5 Przysmak śniadaniowy 300 g z otwieraczem kg 600 4. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 400 5. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 400 6. 15131310-1 Pasztet z kaczką z otwieraczem 300 g kg 300 7. 15131310-1 Pasztet z gęsią z otwieraczem 300 g kg 300 8. 15131310-1 Pasztet z indykiem z otwieraczem 300 g kg 300 Pakiet IV Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość asortymentu 1. 15200000-0 Paprykarz z otwieraczem kg 500 2. 15241200-1 Śledź w pomidorach z otwieraczem kg 200 3. 15200000-0 Sałatka z makreli z otwieraczem kg 500 4. 15240000-2 Szprot w oleju z otwieraczem kg 200 5. 15240000-2 Szprot w pomidorach z otwieraczem kg 200 6. 15221000-3 Tusza rybna mrożona kg 500 7. 15241200-1 Śledź marynowany kg 150 8. 15221000-3 Kostka rybna – waga 1 szt. 90-130 g kg 100 Zamawiający zastrzega sobie , iż do 20% dostawy każdego asortymentu z zadania III i IV (dostawa konserw mięsnych i ryb przetworzonych) będzie dostarczana w opakowaniach z otwieraczem o gramaturze od 100 g do 140 g. Określona w ogłoszeniu i formularzach ofertowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Sprzedający dostarczy wszystkie artykuły o wysokim standardzie pod względem jakości, a także wolne od wad materiałowych i prawnych. Gwarantuje także, że artykuły te są dopuszczone do stosowania w Polsce. Dostarczony produkt musi być oznaczony w sposób umożliwiający jego identyfikację bez konieczności naruszania opakowania. Wszystkie dostarczane wyroby zawarte w niniejszym postępowaniu muszą posiadać czytelne metki zawierające: nazwę dostarczanego wyrobu, nazwę producenta, masę towaru, datę przydatności do spożycia. Ponadto dostarczany towar musi spełniać wymogi określone w PN. Powyższe dotyczy towaru paczkowanego oraz dostarczanego ,,luzem” np. w odpowiednim pojemniku. Każda dostawa towaru powinna być zaopatrzona w świadectwo kontroli jakości HDI - (Handlowy Dokument Identyfikacyjny). Zamówiony towar musi być świeży spełniający wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 5 (projekt umowy) do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Pisemne oświadczenie podpisane przez wykonawcę o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach