Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin i podrobów.

Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 552 672 800 , fax. 0-55 2672820
  • Data zamieszczenia: 2019-04-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
    ul. Nowowiejskiego 14
    82-400 Sztum, woj. pomorskie
    tel. 552 672 800, fax. 0-55 2672820
    REGON: 31972400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin i podrobów.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Cześć I Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego: 1. mięso gulaszowe wieprzowe w ilości 7500 kg; 2. mięso gulaszowe wołowe w ilości 8000 kg; 3. antrykot bez kości w ilości 550 kg; 4. karkówka bez kości w ilości 170 kg; 5. serca wieprzowe w ilości 3500 kg; 6. wątroba wieprzowa w ilości 3500 kg. Kod Wspólnego Słownika Zamówień Publicznych: 15113000-3, 15111000-9, 15114000-0. Część II Dostawa mięsa drobiowego: 1. mięso gulaszowe drobiowe w ilości 5500 kg; 2. udziec z kurczaka w ilości 1100 kg; 3. filet z piersi kurczaka w ilości 700 kg; Kod Wspólnego Słownika Zamówień Publicznych: 15112000-6. Część III Dostawa wędlin i podrobów: 1. boczek wędzony w ilości 1600 kg; 2. kaszanka krwista w ilości 2400 kg; 3. kiełbasa biała parzona w ilości 170 kg; 4. kiełbasa czosnkowa w ilości 2200 kg; 5. kiełbasa drobiowa w ilości 4000 kg; 6. kiełbasa kanapkowa w ilości 2200 kg; 7. kiełbasa krakowska parzona w ilości 1300 kg; 8. kiełbasa luncheon meat w ilości 2200 kg; 9. kiełbasa mielonka w ilości 2200 kg; 10. kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 2200 kg; 11. kiełbasa mortadela z papryką w ilości 2200 kg; 12. kiełbasa parówkowa w ilości 2200 kg; 13. kiełbasa pierś z indyka w ilości 550 kg; 14. kiełbasa piwna w ilości 500 kg; 15. kiełbasa szynkówka drobiowa w ilości 1100 kg; 16. kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 1200 kg; 17. kiełbasa zielonogórska w ilości 1300 kg; 18. kiełbasa zwyczajna w ilości 6500 kg; 19. kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 2200 kg; 20. kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 1100 kg; 21. paluszki drobiowe w ilości 7000 kg; 22. pasztetowa w ilości 2200 kg; 23. polędwica drobiowa w ilości 550 kg; 24. wątrobianka w ilości 2200 kg; 25. salceson biały w ilości 2200 kg; 26. salceson czarny w ilości 2200 kg; 27. serdelka drobiowa w ilości 2200 kg. 28. szynka z warzywami w galarecie w ilości 550 kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15113000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp wg wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do niniejszej specyfikacji. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną