Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rumi ogłasza przetarg
- Adres: 84-230 Rumia, ul. Stoczniowców 6
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-58 671 29 17; 671 83 07 , fax. 0-58 671 29 17; 671 83 07
- Data zamieszczenia: 2014-01-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rumi
ul. Stoczniowców 6 6
84-230 Rumia, woj. pomorskie
tel. 0-58 671 29 17; 671 83 07, fax. 0-58 671 29 17; 671 83 07
REGON: 19140574000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rumia.edu.pl/ZSO/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów dla Zespołu Szkół Ogólnokształcacych w Rumi przy ul.Stoczniowców 6 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Postępowanie prowadzone jest w trybie przetargu nieograniczonego o wartości szcunkowej powyżej 14 tyś EUR na dostawę do szkoły mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów. Wszystkie dostarczone produkty winny być I gatunku, nie mrożone. Czas realizacji zamówienia od 10.02.2014 do 09.02.2015 roku. Asortyment dostaw w kg; -Mięso wołowina pieczeniowa 180 Karkówka wieprzowa b/k - chłodzone 900 Łopatka wieprzowa b/k- chłodzone 1120 Szynka wieprzowa b/k- chłodzone 400 Żeberka wieprzowe- paski chłodzone 230 Schab wieprzowy b/k- chłodzony 690 Wątroba wieprzowa 50 Kiełbasa śląska wieprzowa- 20 Kiełbasa wyborcza 540 Kiełbasa biała parzona 50 Parówki cienkie wysoko gatunkowe 60 Boczek wędzony 400 Kiełbasa szynkowa 30 Ogonówka 10 Pasztet pieczony wieprzowy 50 Polędwica sopocka 30 Szynka konserwowa 30 Szynka wieprzowa gotowana 10 Szynka wiejska 20 Boczek surowy chudy 10 Słonina 20 smalec 20 Filet z piersi kurczaka- chłodzone zalodowane 750 Udo z kurczaka- chłodzone zalodowane 1400 Kurczaki świeże - chłodzone zalodowane 550 Wątróbka drobiowa- chłodzona zalodowana 60 Szkielety drobiowe - chłodzone zalodowane 900 Żołądki z kurczaka- chłodzone zalodowane 50 Skrzydełka z kurczaka 400 Szynka z indyka 10 Polędwica drobiowa 10 Wędzonka indycza 10 Parówki drobiowe cienkie 60 Filet z piersi indyka 100 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rumia.edu.pl/ZSO/
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy- dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa żywności dla MOW Nr 1 w Malborku - 5 pakietów
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie
Dodano: 2016-05-20 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - Dostaw żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2016-02-03 - Dostawa żywności - (mięso i nabiał) - 11/PN/2016
Dodano: 2016-01-25 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu Żłobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - drób i produkty drobiowe.
Dodano: 2015-12-09