Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów dla Zespołu Szkół Ogólnokształcacych w Rumi przy ul. Stoczniowców 6

Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rumi ogłasza przetarg

  • Adres: 84-230 Rumia, ul. Stoczniowców 6
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-58 671 29 17; 671 83 07 , fax. 0-58 671 29 17; 671 83 07
  • Data zamieszczenia: 2013-01-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rumi
    ul. Stoczniowców 6 6
    84-230 Rumia, woj. pomorskie
    tel. 0-58 671 29 17; 671 83 07, fax. 0-58 671 29 17; 671 83 07
    REGON: 19140574000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.rumia.edu.pl/ZSO/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów dla Zespołu Szkół Ogólnokształcacych w Rumi przy ul. Stoczniowców 6
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Postępowanie prowadzone jest w trybie przetargu nieograniczonego o wartości szacunkowej powyżej 14 tyś EUR na dostawę do szkoły mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów. Wszystkie dostarczane produkty winny być I gatunku, nie mrożone. Czas realizacji zamówienia od 1.02.2013 do 31.01.2014 roku: Asortyment dostaw w kg: - wołowina pieczeniowa 160 - karkówka wieprzowa b/k 600 - łopatka wieprzowa b/k 900 - szynka wieprzowa b/k 700 - żeberka wieprzowe-paski 60 - schab wieprzowy b/k 800 - wątroba wieprzowa 60 - kiełbasa śląska wieprzowa 200 - kiełbasa wyborcza 300 - kiełbasa biała parzona 50 - parówki cienkie wysoko gatunkowe 260 - boczek wędzony 300 - kiełbasa szynkowa 60 - ogonówka 70 - pasztet pieczony wieprzowy 50 - polędwica sopocka 30 - szynka konserwowa 60 - szynka wieprzowa gotowana 50 - szynka wiejska 50 - boczek surowy chudy 20 - słonina 50 - smalec 50 - filet z piersi kurczaka 750 - udo z kurczaka 1000 - kurczaki 500 - wątróbka drobiowa 60 - szkielety drobiowe 900 - żołądki z kurczaka 90 - skrzydełka z kurczaka 650 - szynka z indyka 60 - polędwica drobiowa 30 - wędzonka indycza 40 - parówki drobiowe cienkie 60, filet z piersi indyka - 500.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rumia.edu.pl/ZSO/

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach