Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rumi ogłasza przetarg
- Adres: 84-230 Rumia, ul. Stoczniowców 6
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-58 671 29 17; 671 83 07 , fax. 0-58 671 29 17; 671 83 07
- Data zamieszczenia: 2013-01-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rumi
ul. Stoczniowców 6 6
84-230 Rumia, woj. pomorskie
tel. 0-58 671 29 17; 671 83 07, fax. 0-58 671 29 17; 671 83 07
REGON: 19140574000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rumia.edu.pl/ZSO/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów dla Zespołu Szkół Ogólnokształcacych w Rumi przy ul. Stoczniowców 6 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Postępowanie prowadzone jest w trybie przetargu nieograniczonego o wartości szacunkowej powyżej 14 tyś EUR na dostawę do szkoły mięsa, wędlin, drobiu oraz podrobów. Wszystkie dostarczane produkty winny być I gatunku, nie mrożone. Czas realizacji zamówienia od 1.02.2013 do 31.01.2014 roku: Asortyment dostaw w kg: - wołowina pieczeniowa 160 - karkówka wieprzowa b/k 600 - łopatka wieprzowa b/k 900 - szynka wieprzowa b/k 700 - żeberka wieprzowe-paski 60 - schab wieprzowy b/k 800 - wątroba wieprzowa 60 - kiełbasa śląska wieprzowa 200 - kiełbasa wyborcza 300 - kiełbasa biała parzona 50 - parówki cienkie wysoko gatunkowe 260 - boczek wędzony 300 - kiełbasa szynkowa 60 - ogonówka 70 - pasztet pieczony wieprzowy 50 - polędwica sopocka 30 - szynka konserwowa 60 - szynka wieprzowa gotowana 50 - szynka wiejska 50 - boczek surowy chudy 20 - słonina 50 - smalec 50 - filet z piersi kurczaka 750 - udo z kurczaka 1000 - kurczaki 500 - wątróbka drobiowa 60 - szkielety drobiowe 900 - żołądki z kurczaka 90 - skrzydełka z kurczaka 650 - szynka z indyka 60 - polędwica drobiowa 30 - wędzonka indycza 40 - parówki drobiowe cienkie 60, filet z piersi indyka - 500. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rumia.edu.pl/ZSO/
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy- dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa żywności dla MOW Nr 1 w Malborku - 5 pakietów
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie
Dodano: 2016-05-20 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - Dostaw żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2016-02-03 - Dostawa żywności - (mięso i nabiał) - 11/PN/2016
Dodano: 2016-01-25 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu Żłobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - drób i produkty drobiowe.
Dodano: 2015-12-09