Przetargi.pl
przetarg nieograniczony na bieżące dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, wyrobów wędliniarskich.

Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg

  • Adres: 78-530 Wierzchowo, ul. Szkolna
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245 , fax. 943 618 589
  • Data zamieszczenia: 2021-01-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
    ul. Szkolna 8
    78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3618569 w. 245, fax. 943 618 589
    REGON: 60196900000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    przetarg nieograniczony na bieżące dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, wyrobów wędliniarskich.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Blok drobiowy 900 15131130-5 Kaszanka 900 15131134-3 Kiełbasa biała parzona 100 15131130-5 Kiełbasa jarmarczna 900 15131130-5 Kiełbasa kanapkowa 900 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona 250 15131130-5 Kiełbasa mortadela 900 15131130-5 Kiełbasa parówkowa 900 15131130-5 Kiełbasa popularna 900 15131130-5 Kiełbasa szynkowa 600 15131130-5 Kiełbasa śląska 300 15131130-5 Kiełbasa śniadaniowa 900 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna 900 15131130-5 Kiełbasa żywiecka 300 15131130-5 Lunch-meat (mielonka kons.) 200 15131130-5 Metka łososiowa 200 15131130-5 Ogonówka wędzona 100 15131130-5 Parówki cienkie śląskie 900 15131130-5 Pasta boczkowa 100 15131130-5 Pasztetowa 900 15131310-1 Pieczeń popularna 300 15131130-5 Podgardle wędzone 1300 15131130-5 Polędwica sopocka 200 15131130-5 Polędwica drobiowa 300 15131135-0 Salceson włoski 200 15131130-5 Salceson czarny 200 15131130-5 Serdelki wieprzowe 900 15131130-5 Smalec z mięsem 100 15131130-5 Mięso gulaszowe wieprzowe 2500 15113000-3 Mięso gulaszowe drobiowe 1500 15112000-6 Mięso gulaszowe wołowe 100 15113000-9 Łopatka wp. B/k 400 15113300-6 Wątroba wieprzowa 900 15114000-0 Kurczak świeży 4000 15112000-6 Parówka drobiowa 1800 15131135-0 Porcje rosołowe świeże 100 15112100-7 Wątroba drobiowa 100 15112300-9 Krakowska drobiowa 300 15131135-0 Szynkowa drobiowa 300 15131135-0 Kiełbasa drobiowa 900 15131135-0 Kiełbasa Podlaska 600 15131130-5 Kiełbasa Podwawelska 300 15131130-5 Kiełbasa Kozacka 300 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana 100 15131410-2 Szynka delikatesowa 300 15131130-5
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach