Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg
- Adres: 78-530 Wierzchowo, ul. Szkolna
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245 , fax. 943 618 589
- Data zamieszczenia: 2020-12-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
ul. Szkolna 8
78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3618569 w. 245, fax. 943 618 589
REGON: 60196900000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Wierzchowie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawę mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, wyrobów wędliniarskich - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Blok drobiowy 900 15131130-5 Kaszanka 900 15131134-3 Kiełbasa biała parzona 100 15131130-5 Kiełbasa jarmarczna 900 15131130-5 Kiełbasa kanapkowa 900 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona 250 15131130-5 Kiełbasa mortadela 900 15131130-5 Kiełbasa parówkowa 900 15131130-5 Kiełbasa popularna 900 15131130-5 Kiełbasa szynkowa 600 15131130-5 Kiełbasa śląska 300 15131130-5 Kiełbasa śniadaniowa 900 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna 900 15131130-5 Kiełbasa żywiecka 300 15131130-5 Lunch-meat (mielonka kons.) 200 15131130-5 Metka łososiowa 200 15131130-5 Ogonówka wędzona 100 15131130-5 Parówki cienkie śląskie 900 15131130-5 Pasta boczkowa 100 15131130-5 Pasztetowa 900 15131310-1 Pieczeń popularna 300 15131130-5 Podgardle wędzone 1300 15131130-5 Polędwica sopocka 200 15131130-5 Polędwica drobiowa 300 15131135-0 Salceson włoski 200 15131130-5 Salceson czarny 200 15131130-5 Serdelki wieprzowe 900 15131130-5 Smalec z mięsem 100 15131130-5 Mięso gulaszowe wieprzowe 2500 15113000-3 Mięso gulaszowe drobiowe 1500 15112000-6 Mięso gulaszowe wołowe 100 15113000-9 Łopatka wp. B/k 400 15113300-6 Wątroba wieprzowa 900 15114000-0 Kurczak świeży 4000 15112000-6 Parówka drobiowa 1800 15131135-0 Porcje rosołowe świeże 100 15112100-7 Wątroba drobiowa 100 15112300-9 Krakowska drobiowa 300 15131135-0 Szynkowa drobiowa 300 15131135-0 Kiełbasa drobiowa 900 15131135-0 Kiełbasa Podlaska 600 15131130-5 Kiełbasa Podwawelska 300 15131130-5 Kiełbasa Kozacka 300 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana 100 15131410-2 Szynka delikatesowa 300 15131130-5 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający określa następujące oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć Wykonawcy: • druk „Formularz ofertowy”, który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego (Załącznik Nr 1 do SIWZ); • oświadczenie z art. 22 ust. 1, 1b i art. 24 ustawy z dnia 29.01.2004 r. – Prawo zamówień publicznych ( tekst jedn. Dz. U. z 2019r., poz. 1843 oraz z 2020 poz. 1086, z późn. zm.). o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 2 do SIWZ), • oświadczenie o akceptacji projektu umowy (Załącznik Nr 3 do SIWZ), • Oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Prawo Zamówień Publicznych ( załącznik nr 5 do SIWZ ). • brak formularza ofertowego lub jakiegokolwiek z w/w załączników spowoduje odrzucenie oferty Wykonawcy. • W zakresie nie uregulowanym SIWZ, zastosowanie mają przepisy Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 27 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia (Dz. U. z 2020 r., poz. 1282).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy przetworów mięsnych-wędlin na potrzeby Aresztu Śledczego w Koszalinie
Dodano: 2023-05-27 - ZAKUP I DOSTAWĘ WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA 15 WOG W SZCZECINIE
Dodano: 2021-01-29 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, wyrobów wędliniarskich.
Dodano: 2021-01-27 - Zakup i dostawa wędlin z mięsa czerwoengo.
Dodano: 2020-12-02 - SUKCESYWNE DOSTAWY PRZETWORÓW MIĘSNYCH- WĘDLIN DLA ARESZTU ŚLEDCZEGO W KOSZALINIE I ZAKŁADU KARNEGO W KOSZALINIE
Dodano: 2020-08-25 - Bieżące dostawy mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2019-11-20 - Dostawa produktów zwierzęcych: mięsa i produktów mięsnych oraz ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2019-01-31 - DOSTAWA PRZETWORÓW MIĘSNYCH-WĘDLIN
Dodano: 2017-05-24