Przetargi.pl
dostawę mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, wyrobów wędliniarskich

Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg

  • Adres: 78-530 Wierzchowo, ul. Szkolna
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245 , fax. 943 618 589
  • Data zamieszczenia: 2020-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
    ul. Szkolna 8
    78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3618569 w. 245, fax. 943 618 589
    REGON: 60196900000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Wierzchowie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawę mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, wyrobów wędliniarskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Blok drobiowy 900 15131130-5 Kaszanka 900 15131134-3 Kiełbasa biała parzona 100 15131130-5 Kiełbasa jarmarczna 900 15131130-5 Kiełbasa kanapkowa 900 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona 250 15131130-5 Kiełbasa mortadela 900 15131130-5 Kiełbasa parówkowa 900 15131130-5 Kiełbasa popularna 900 15131130-5 Kiełbasa szynkowa 600 15131130-5 Kiełbasa śląska 300 15131130-5 Kiełbasa śniadaniowa 900 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna 900 15131130-5 Kiełbasa żywiecka 300 15131130-5 Lunch-meat (mielonka kons.) 200 15131130-5 Metka łososiowa 200 15131130-5 Ogonówka wędzona 100 15131130-5 Parówki cienkie śląskie 900 15131130-5 Pasta boczkowa 100 15131130-5 Pasztetowa 900 15131310-1 Pieczeń popularna 300 15131130-5 Podgardle wędzone 1300 15131130-5 Polędwica sopocka 200 15131130-5 Polędwica drobiowa 300 15131135-0 Salceson włoski 200 15131130-5 Salceson czarny 200 15131130-5 Serdelki wieprzowe 900 15131130-5 Smalec z mięsem 100 15131130-5 Mięso gulaszowe wieprzowe 2500 15113000-3 Mięso gulaszowe drobiowe 1500 15112000-6 Mięso gulaszowe wołowe 100 15113000-9 Łopatka wp. B/k 400 15113300-6 Wątroba wieprzowa 900 15114000-0 Kurczak świeży 4000 15112000-6 Parówka drobiowa 1800 15131135-0 Porcje rosołowe świeże 100 15112100-7 Wątroba drobiowa 100 15112300-9 Krakowska drobiowa 300 15131135-0 Szynkowa drobiowa 300 15131135-0 Kiełbasa drobiowa 900 15131135-0 Kiełbasa Podlaska 600 15131130-5 Kiełbasa Podwawelska 300 15131130-5 Kiełbasa Kozacka 300 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana 100 15131410-2 Szynka delikatesowa 300 15131130-5
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający określa następujące oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć Wykonawcy: • druk „Formularz ofertowy”, który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego (Załącznik Nr 1 do SIWZ); • oświadczenie z art. 22 ust. 1, 1b i art. 24 ustawy z dnia 29.01.2004 r. – Prawo zamówień publicznych ( tekst jedn. Dz. U. z 2019r., poz. 1843 oraz z 2020 poz. 1086, z późn. zm.). o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 2 do SIWZ), • oświadczenie o akceptacji projektu umowy (Załącznik Nr 3 do SIWZ), • Oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Prawo Zamówień Publicznych ( załącznik nr 5 do SIWZ ). • brak formularza ofertowego lub jakiegokolwiek z w/w załączników spowoduje odrzucenie oferty Wykonawcy. • W zakresie nie uregulowanym SIWZ, zastosowanie mają przepisy Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 27 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia (Dz. U. z 2020 r., poz. 1282).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach