Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg
- Adres: 78-530 Wierzchowo, ul. Szkolna
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245 , fax. 943 618 589
- Data zamieszczenia: 2020-12-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
ul. Szkolna 8
78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3618569 w. 245, fax. 943 618 589
REGON: 60196900000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Wierzchowie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
KONSERWA WIEPRZOWA ( turystyczna, tyrolska, przysmak śniadaniowy) 0,300 g +-10% 10 420 PASZTET WIEPRZOWY (mazowiecki) 0,300g+-10% 5 600 KONSERWA Z DODATKIEM WOŁOWINY (mielonka ) 0,300g+-10% 1 760 BOCZEK KONSERWOWY (mielonka) 0,300g+-10% 5 160 PASZTET DROBIOWY ALUPAK 0,130g+-10% 4 000 PASZTET DROBIOWY 0,300g+-10% 9 060 KONSERWA WIEPRZOWA (turystyczna) ALUPAK 0,130g+-10% 1 400 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający określa następujące oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć Wykonawcy: • druk „Formularz ofertowy”, który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego (Załącznik Nr 1 do SIWZ); • oświadczenie z art. 22 ust. 1, 1b i art. 24 ustawy z dnia 29.01.2004 r. – Prawo zamówień publicznych ( tekst jedn. Dz. U. z 2019r., poz. 1843 oraz z 2020 poz. 1086, z późn. zm.). o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 2 do SIWZ), • oświadczenie o akceptacji projektu umowy (Załącznik Nr 3 do SIWZ), • projekt umowy (Załącznik Nr 4 do SIWZ); • Oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Prawo Zamówień Publicznych ( załącznik nr 5 do SIWZ ). • Klauzula informacyjna dotycząca przetwarzania danych osobowych bezpośrednio od osoby, której dane dotyczą, w związku z postępowaniem o udzielenie zamówienia ( Załącznik nr 6 do SIWZ ) • brak formularza ofertowego lub jakiegokolwiek z w/w załączników spowoduje odrzucenie oferty Wykonawcy. • W zakresie nie uregulowanym SIWZ, zastosowanie mają przepisy Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 27 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia (Dz. U. z 2020 r., poz. 1282).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy konserw mięsnych dla jednostek penitencjarnych podległych Okręgowemu Inspektorowi Służby Więziennej w Koszalinie.
Dodano: 2023-09-22 - 4/ŻYW/21/22
Dodano: 2021-02-03 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Dodano: 2021-01-27 - 4/ŻYW/21/22
Dodano: 2020-12-23 - Dostawa konserw mięsnych dla jednostek wojskowych z rejonu zaopatrywania 1 RBlog
Dodano: 2020-05-26 - dostawę artykułów spożywczych – konserw mięsnych.
Dodano: 2019-12-11 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Dodano: 2019-01-16 - Dostawa dla ZSLP w Białogardzie konserw mięsnych
Dodano: 2018-10-29 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Dodano: 2017-10-30 - Dostawa konserw mięsnych dla ZSLP w Białogardzie
Dodano: 2017-10-19