Zakład Karny Wierzchowo ogłasza przetarg
- Adres: 78530 Wierzchowo, ul. Szkolna
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3618569 w. 245, , fax. 943 618 589
- Data zamieszczenia: 2017-10-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Wierzchowo
ul. Szkolna 8
78530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3618569 w. 245, , fax. 943 618 589
REGON: 60196900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Konserwa wieprzowa 0,300 g 10 710,00 Konserwa - pasztet wieprzowy 0,300 g 6 690,00 Konserwa wołowa 0,300 g 1 950,00 Boczek konserwowy 0,300g 5 150,00 Konserwa - pasztet drobiowy alupak 0,130g 3 132,00 Konserwa - pasztet drobiowy 0,300 g 3 190,00 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający określa następujące oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć Wykonawcy: druk „Formularz ofertowy”, który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego (Załącznik Nr 1 do SIWZ); oświadczenie z art. 22 ust. 1, 1b i art. 24 ustawy z dnia 29.01.2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2015r. poz. 2164 z późniejszymi zmianami). o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (Załącznik Nr 2 do SIWZ), oświadczenie o akceptacji projektu umowy (Załącznik Nr 3 do SIWZ), projekt umowy (Załącznik Nr 4 do SIWZ); Oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Prawo Zamówień Publicznych ( załącznik nr 5 do SIWZ ). Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 5 ust. 1 ustawy z dnia 05.09.2016r. o szczególnych rozwiązaniach związanych z wystąpieniem afrykańskiego poboru świń na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej ( Dz. U. z 2016r. Poz. 1444 ) oraz Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 21 września 2016r. w sprawie wymagań dotyczących produktów mięsnych oraz określenia sposobu postępowania z surowcami, które nie mogą być wykorzystane do produkcji produktów mięsnych ( Dz. U. z 2016r. Poz. 1521 ) - ( załącznik nr 6 do SIWZ ). brak formularza ofertowego lub jakiegokolwiek z w/w załączników spowoduje odrzucenie oferty Wykonawcy. W zakresie nie uregulowanym SIWZ, zastosowanie mają przepisy Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 27 lipca 2016 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy w postępowaniu o udzielenie zamówienia (Dz. U. z 2016 r., poz. 1126).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy konserw mięsnych dla jednostek penitencjarnych podległych Okręgowemu Inspektorowi Służby Więziennej w Koszalinie.
Dodano: 2023-09-22 - 4/ŻYW/21/22
Dodano: 2021-02-03 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Dodano: 2021-01-27 - 4/ŻYW/21/22
Dodano: 2020-12-23 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Dodano: 2020-12-22 - Dostawa konserw mięsnych dla jednostek wojskowych z rejonu zaopatrywania 1 RBlog
Dodano: 2020-05-26 - dostawę artykułów spożywczych – konserw mięsnych.
Dodano: 2019-12-11 - przetarg nieograniczony na bieżące dostawy konserw mięsnych na potrzeby własne oraz jednostek Okręgu Koszalińskiego.
Dodano: 2019-01-16 - Dostawa dla ZSLP w Białogardzie konserw mięsnych
Dodano: 2018-10-29 - Dostawa konserw mięsnych dla ZSLP w Białogardzie
Dodano: 2017-10-19