Przetargi.pl
Przetarg na dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-210 Choczewo, Zwartowo 25
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-58 677 63 51 , fax. 0-58 677 63 52
  • Data zamieszczenia: 2010-02-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie
    Zwartowo 25 25
    84-210 Choczewo, woj. pomorskie
    tel. 0-58 677 63 51, fax. 0-58 677 63 52
    REGON: 19144560400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zwartowo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg na dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa szacunkowych ilości, w okresie obowiązywania umowy, transportem Wykonawcy, następujących artykułów: I część - wędliny (kod CPV 15131130-5): - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 150 kg - parówki typu berlinki - w ilości 20 kg - boczek wędzony - w ilości 300 kg - kabanosy wieprzowe - w ilości 100 kg - kiełbasa biała parzona - w ilości 350 kg - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 200 kg - ogonówka wędzona - w ilości 220 kg - parówka - serdelka - w ilości 250 kg - parówka cielęca - w ilości 120 kg - polędwica wędzona - w ilości 150 kg - szynka gotowana - w ilości 250 kg - kiełbasa szynkowa - w ilości 170 kg - kiełbasa grillowa- w ilości 450 kg - kiełbasa żywiecka - w ilości 150 kg II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2): - kaszanka jęczmienna - w ilości 200 kg - kiełbasa śląska - w ilości 70 kg - lanszmit - w ilości 150 kg - mortadela - w ilości 170 kg - metka - w ilości 90 kg - pasztetowa - w ilości 150 kg - kiełbasa salami - w ilości 20 kg - salceson czarny podrobowy - w ilości 120 kg - salceson ozorkowy - w ilości 40 kg - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 200 kg - krupnioki - w ilości 30 kg - kiełbasa zwyczajna - w ilości 300 kg III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3): - boczek wieprzowy - w ilości 60 kg - flaki wołowe krojone - w ilości 140 kg - golonka wieprzowa - w ilości 200 kg - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 650 kg - ozorki wieprzowe - w ilości 20 kg - polędwiczki wieprzowe - w ilości 80 kg - prosiak (do 20 kg) - w ilości 3 szt. - schab wieprzowy z kością - w ilości 1000 kg - szynka wieprzowa z kością - 900 kg - słonina wieprzowa - w ilości 60 kg - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 300 kg ( zrazówka) - wołowina z kością - rostbef - w ilości 40 kg - łopatka wieprzowa z kością - 450 kg - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 400 kg - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 200 kg Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, przy czym każdą część stanowią załączone formularze ofertowe (zał. Nr 4,5 i 6). Formularz ofertowy musi zawierać opis wszystkich artykułów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach