Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie ogłasza przetarg
- Adres: 84-210 Choczewo, Zwartowo 25
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-58 677 63 51 , fax. 0-58 677 63 52
- Data zamieszczenia: 2011-06-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie
Zwartowo 25 25
84-210 Choczewo, woj. pomorskie
tel. 0-58 677 63 51, fax. 0-58 677 63 52
REGON: 19144560400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zwartowo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Słuzba Więzienna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa szacunkowych ilości do siedziby zamawiającego, w okresie obowiązywania umowy, transportem własnym Wykonawcy i na koszt Wykonawcy następujących artykułów: I część - wędliny (kod CPV 15131130-5): 1.- baleron wieprzowy gotowany - w ilości 140 kg 2.- boczek wędzony - w ilości 250 kg 3.- kabanosy wieprzowe - w ilości 60 kg 4.- kiełbasa biała parzona - w ilości 320 kg 5.- kiełbasa krakowska parzona - w ilości 155 kg 6.- ogonówka wędzona - w ilości 140 kg 7.- parówka - serdelka - w ilości 200 kg 8.- parówka cielęca - w ilości 55 kg 9.- polędwica wędzona - w ilości 120 kg 10.- szynka gotowana - w ilości 190 kg 11.- kiełbasa szynkowa - w ilości 130 kg 12.- kiełbasa grillowa- w ilości 90 kg 13.- kiełbasa żywiecka - w ilości 130 kg 14.- kiełbasa zwyczajna - w ilości 480 kg II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2): 1.- kaszanka jęczmienna - w ilości 110 kg 2.- kiełbasa śląska - w ilości 50 kg 3.- lanszmit - w ilości 120 kg 4.- mortadela - w ilości 100 kg 5.- metka - w ilości 40 kg 6.- pasztetowa - w ilości 110 kg 7.- kiełbasa salami - w ilości 20 kg 8.- salceson czarny podrobowy - w ilości 80 kg 9.- salceson ozorkowy - w ilości 15 kg 10.- szynka prasowana - konserwowa - w ilości 170 kg 11.- krupnioki - w ilości 25 kg III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3): 1.- boczek wieprzowy - w ilości 30 kg 2.- flaki wołowe krojone - w ilości 80 kg 3.- golonka wieprzowa - w ilości 120 kg 4.- karkówka wieprzowa z kością - w ilości 350 kg 5.- karkówka wieprzowa bez kości - 200 kg 6.- ozorki wieprzowe - w ilości 10 kg 7.- polędwiczki wieprzowe - w ilości 50 kg 8.- prosiak (do 20 kg) - w ilości 2 szt. 9.- schab wieprzowy z kością - w ilości 770 kg 10.- szynka wieprzowa z kością - 340 kg 11.- szynka wieprzowa bez kości - 300 kg 12.- słonina wieprzowa - w ilości 30 kg 13.- wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 240 kg ( zrazówka) 14.- wołowina z kością - rostbef - w ilości 10 kg 15.- łopatka wieprzowa z kością - 360 kg 16.- mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 260 kg 17.- żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 120 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 11 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną