33 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Nowej Dębie ogłasza przetarg
- Adres: 39-460 Nowa Dęba, Anieli Krzywoń
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 261 162 504, , fax. 261 162 506
- Data zamieszczenia: 2020-01-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 33 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Nowej Dębie
Anieli Krzywoń 1
39-460 Nowa Dęba, woj. podkarpackie
tel. 261 162 504, , fax. 261 162 506
REGON: 18069282800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://33wog.wp.mil.pl/pl/zamowienia
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przeglądy konserwacyjne sprzętu gastronomicznego i chłodniczego będącego w użytkowaniu 33 WOG na rok 2020 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa wykonania przeglądów konserwacyjnych sprzętu gastronomicznego i chłodzącego. Zamawiający informuje, iż postępowanie prowadzone jest na zasadach regulaminu wewnętrznego obowiązującego u Zamawiającego, w procedurze publicznego zaproszenia do składania ofert. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50883000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełnić warunek udziału w postępowaniu określony przez Zamawiającego dotyczący kompetencji lub uprawnień do wykonywania określonej działalności, tj.: wykaże, że posiada: a) certyfikat o którym mowa w art. 29 ustawy z dnia 15 maja 2015r. o substancjach zubożających warstwę ozonową oraz o niektórych fluorowych gazach cieplarnianych; b) uprawnienia SEP uprawniające do eksploatacji urządzeń instalacji i sieci elektroenergetycznych o napięciu nieprzekraczającym 1 kW i posiadające certyfikat o którym mowa w art. 20 ust. 1 ustawy z dnia 15 maja 2015r. o substancjach zubożających warstwę ozonową oraz o niektórych fluorowych gazach cieplarnianych; c) uprawnienia do prowadzenia działalności w zakresie konserwacji i serwisowania urządzeń lub naprawy klimatyzacji oraz wentylacji mechaniczne, o których mowa w art. 20 ust.1 ustawy z dnia 15 maja 2015r. o substancjach zubożających warstwę ozonową oraz o niektórych fluorowych gazach cieplarnianych.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Przeglądy i konserwacja sprzętu służby żywnościowej”
Dodano: 2020-12-29 - „Przeglądy i konserwacja sprzętu służby żywnościowej”
Dodano: 2020-12-10 - „Wykonanie usługi polegającej na ocenie stanu technicznego oraz przeglądów konserwacyjnych sprzętu gastronomicznego i chłodniczego będącego w użytkowaniu Służby Żywnościowej”
Dodano: 2020-01-29