33 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Nowej Dębie ogłasza przetarg
- Adres: 39-460 Nowa Dęba, Anieli Krzywoń
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 261 162 504, , fax. 261 162 506
- Data zamieszczenia: 2020-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 33 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Nowej Dębie
Anieli Krzywoń 1
39-460 Nowa Dęba, woj. podkarpackie
tel. 261 162 504, , fax. 261 162 506
REGON: 18069282800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://33wog.wp.mil.pl/pl/bip/zamowienia/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
„Przeglądy i konserwacja sprzętu służby żywnościowej” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot niniejszego zamówienia stanowi konserwacja i przegląd sprzętu służby żywnościowej 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Nowej Dębie. 2. Opis przedmiotu zamówienia został przedstawiony w załączniku nr 1 do niniejszej Specyfikacji. 3. Szczegółowy wykaz urządzeń stanowi załącznik nr 2 do SIWZ, stanowiący równocześnie szczegółową wycenę oferty. 4. Przeglądy okresowe wraz z konserwacją należy wykonać w terminach wskazanych w harmonogramie, przedstawionym w załączniku nr 3 do SIWZ. 5. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawia załącznik nr 1 do niniejszej Specyfikacji. 6. Integralną część w zakresie opisu przedmiotu zamówienia stanowią postanowienia projektu umowy, tj. załącznik nr 4 do SIWZ – w zakresie nieuregulowanym postanowieniami Rozdziału IV SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50883000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie przedmiotowego zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy są zdolni do należytego wykonania przedmiotu zamówienia oraz: Spełniają warunki udziału w postępowaniu określone przez Zamawiającego dotyczące kompetencji lub uprawnień do wykonywania określonej działalności, tj.: wykaże, iż posiada uprawnienia do prowadzenia działalności w zakresie konserwacji i serwisowania lub naprawy urządzeń chłodniczych.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Przeglądy i konserwacja sprzętu służby żywnościowej”
Dodano: 2020-12-29 - „Wykonanie usługi polegającej na ocenie stanu technicznego oraz przeglądów konserwacyjnych sprzętu gastronomicznego i chłodniczego będącego w użytkowaniu Służby Żywnościowej”
Dodano: 2020-01-29 - Przeglądy konserwacyjne sprzętu gastronomicznego i chłodniczego będącego w użytkowaniu 33 WOG na rok 2020
Dodano: 2020-01-15