Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów spożywczych na żywienie Gimnazjum nr 1 w Reszlu w związku z unieważnieniem postępowania w tych częściach zamówienia w poprzednim przetargu. 2.Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania: 3 5 7

Gimnazjum Nr 1 im. Adama Mickiewicza w Reszlu ogłasza przetarg

  • Adres: 11-440 Reszel, ul. Chrobrego 5A
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 7550037 , fax. 89 7550992
  • Data zamieszczenia: 2012-03-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gimnazjum Nr 1 im. Adama Mickiewicza w Reszlu
    ul. Chrobrego 5A 5A
    11-440 Reszel, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 7550037, fax. 89 7550992
    REGON: 51088968000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: edukacja

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów spożywczych na żywienie Gimnazjum nr 1 w Reszlu w związku z unieważnieniem postępowania w tych częściach zamówienia w poprzednim przetargu. 2.Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania: 3 5 7
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia w zakresie zadania część nr 3 dotyczy: Owoce warzywa i produkty podobne, kod CPV 15300000-1 Owoce tropikalne, kod CPV 03222110-7 Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 Zadanie część 3 do SIWZ. Ze względu na zamawianie niektórych towarów w sztukach oraz ceny za 1 sztukę do obliczenia ceny będzie się przyjmować że waga wynosi nie mniej niż: 1. Kapusta biała 1 szt. - 3 kg a w okresie maj czerwiec 2kg 2. Kapusta włoska 1 szt. - 2 kg 3. Kapusta czerwona 1 szt. - 2 kg 4. Por 1 szt. - 0,25 kg 5. Rzodkiewka 1 pęczek - 0,15 kg 6. Sałata 1 szt. - 0,20 kg 7. Szczypior 1 szt. - 0,10 kg 8. Koper 1 szt. - 0,10 kg 9. Natka pietruszki 1 szt. - 0,10 kg 10. Kalafior świeży 1 szt. - 1,2 kg 11. Brokuł świeży 1 szt. - 1,0 kg 12. Czosnek 1 szt. - 0,05 kg 13. Botwina 1 pęczek- 0,20 kg 14. Kiwi 1szt.- 0,11 kg Również towar zamawiany w kilogramach musi wymagać wymogom jak dla I wyboru. 2.2 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania część nr 5 dotyczy: Ryby przetworzone i konserwowane, kod CPV 15200000-0 Produkty głęboko mrożone, kod CPV 158960000-5 Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 Zadanie część 5 do SIWZ. 2.3.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania część nr 7 dotyczy: Jaja kurze konsumpcyjne świeże klasa A kod CPV 03142500-3 Szczegółowy zakres, ilość, opis i wyszczególnienie przedmiotu zamówienia został określony w formularzu cenowym, który stanowi załącznik nr 2 Zadanie część 7 do SIWZ. 3.Wymienione wyżej załączniki stanowią integralną część SIWZ z zastrzeżeniem, że wszystkie wskazane z nazwy produkty, (wyroby) spożywcze należy rozumieć jako określenie wymaganych parametrów asortymentowych, zdrowotnych i jakościowych, również w zakresie wielkości opakowań dotyczących każdej części zamówienia. Oznacza to, że zgodnie z art. 29 Ustawy, na wskazane z nazwy produkty spożywcze, zamawiający dopuszcza zastosowanie równoważnych produktów spożywczych, nie gorszej jakości niż opisane w załączniku nr 2. Ciężar udowodnienia, że produkty spożywcze są równoważne w stosunku do wymogu określonego przez zamawiającego spoczywa na składającym ofertę. W takim wypadku wykonawca musi przedłożyć odpowiednie dokumenty dopuszczające dane produkt spożywczy do spożycia, oraz pozwalające jednoznacznie stwierdzić, że są one rzeczywiście równoważne. Przez ofertę równoważną Zamawiający rozumie: Gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż gramatura produktu wskazanego w formularzu. Zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja) oraz zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji co produkt określony przez Zamawiającego. Załącznik nr 2 do formularza oferty Nazwa wykonawcy . Adres wykonawcy . FORMULARZ CENOWY Składając ofertę na dostawę w zakresie zadania część nr 3: Owoce warzywa i produkty podobne, kod CPV 15300000-1, Owoce tropikalne, kod CPV 03222110-7 w zamówieniu, Dostawa produktów spożywczych na żywienie w Gimnazjum nr 1 w Reszlu ul. Chrobrego 5A, zobowiązujemy się wykonać następujące dostawy asortymentowe za następującą cenę oferty: Lp. Nazwa produktu, wyrobu opis, wielkość opakowania Orienta-cyjna ilość towaru w m-cu Łączna ilość towaru od 01.04.2012r. do31.12.2012r Jed. miary Cena Jednost. netto Cena Jednost. brutto Łączna wartość towaru w roku ilość x cena brutto 1 Marchew 60 600 kg 2 Cebula 60 600 kg 3 Ziemniak 1000 10000 kg 4 Pietruszka korzeń 9 90 kg 5 Seler 5 50 kg 6 Por 3 30 szt 7 Natka pietruszki 10 100 szt 8 Koper 10 100 szt 9 Szczypior 3 30 szt 10 Czosnek 3 30 szt 11 Papryka kolorowa 8 80 kg 12 Pomidor 30 300 kg 13 Ogórek zielony 30 300 kg 14 Ogórek kiszony 20 200 kg 15 Kapusta kiszona 40 400 kg 16 Kapusta pekińska 40 400 kg 17 Kapusta biała 20 200 kg 18 Kapusta włoska 20 60 kg 19 Kapusta czerwona 20 60 kg 20 Pieczarki 15 150 kg 21 Kalafior 3 15 kg 22 Fasola średnia 10 60 kg 23 Burak 20 400 kg 24 Groch łuskany połówki 5 50 kg 25 Ogórki konserwowe całe (900g) 20 200 szt 26 Szczaw konserwowy krojony(550g) 10 50 szt 27 Papryka konserwowa ćwiartki(400g) 2 20 szt 28 Kukurydza konserwowa(400g) 2 20 szt 29 Groszek konserwowy(400g) 10 60 szt 30 Banan 40 80 kg 31 Kiwi 140 140 szt 32 Mandarynka 20 20 kg 33 Jabłka 30 30 kg 34 Gruszka 40 40 kg 35 Pomarańcz 50 50 kg 37 Sałata zielona 50 150 szt 38 Rzodkiewka 4 20 szt Ogółem: X X * Kolumny do wypełnienia przez wykonawcę z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. * Wyliczoną wartość oferty asortymentowej z poz. Ogółem należy wpisać do formularza ofertowego. Dnia: Imiona i nazwiska osób uprawnianych do reprezentowania Wykonawcy: Podpis i pieczęć: Załącznik nr 2 do formularza oferty Nazwa wykonawcy . Adres wykonawcy . FORMULARZ CENOWY Składając ofertę na dostawę w zakresie zadania część nr 5: Ryby przetworzone i konserwowane, kod CPV 15200000-0, Produkty głęboko mrożone, kod CPV 158960000-5 w zamówieniu, Dostawa produktów spożywczych na żywienie w Gimnazjum nr 1 w Reszlu ul. Chrobrego 5A, zobowiązujemy się wykonać następujące dostawy asortymentowe za następującą cenę oferty: Lp. Nazwa produktu, wyrobu opis, wielkość opakowania Orienta-cyjna ilość towaru w m-cu Łączna ilość towaru od 01.04.2012r. do31.12.2012r Jed. miary Cena Jednost. netto Cena Jednost. brutto Łączna wartość towaru w roku /ilość x cena brutto 1 Filet z miruny mrożony 30 300 kg 2 Filet z pangi mrożony 30 60 kg 3 Paluszki rybne z fileta 24 48 kg 4 Makrela wędzona 4 40 szt 5 Śledż małosolny(4kg) 20 20 kg 6 Pierogi z kapustą i grzybami(0,5kg) 85 170 szt 7 Pierogi z serem(0,5kg) 85 170 szt 8 Pierogi z truskawkami(0,5kg) 85 85 szt 9 Pyzy z mięsem(0,5kg) 100 300 szt 10 Frytka karbowana(2,5kg) 8 96 kg 11 Marchew z groszkiem mrożona(2,5kg) 15 150 kg 12 Mieszanka kompotowa mrożona(2,5kg) 5 15 kg 13 Mieszanka jarzynowa mrożona(2,5kg) 5 15 kg 14 Truskawka mrożona(2,5kg) 5 75 kg Ogółem: X X * Kolumny do wypełnienia przez wykonawcę z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. * Wyliczoną wartość oferty asortymentowej z poz. Ogółem należy wpisać do formularza ofertowego. Dnia: Imiona i nazwiska osób uprawnianych do reprezentowania Wykonawcy . Podpis i pieczęć: Załącznik nr 2 do formularza oferty Nazwa wykonawcy . Adres wykonawcy . FORMULARZ CENOWY Składając ofertę na dostawę w zakresie zadania część nr 7: Jaja kurze konsumpcyjne kod CPV 03142500-3 w zamówieniu, Dostawa produktów spożywczych na żywienie w Gimnazjum nr 1 w Reszlu ul. Chrobrego 5A,zobowiązujemy się wykonać następujące dostawy asortymentowe za następującą cenę oferty: Lp. Nazwa produktu, wyrobu opis, wielkość opakowania Orienta-cyjna ilość towaru w m-cu Łączna ilość towaru od 01.04.2012r. do31.12.2012r Jed. miary Cena Jednost. netto Cena Jednost. brutto * Łączna wartość towaru w roku /ilość x cena brutto* 1 Jajka L 500 6000 szt 2 Jajka XL 300 3600 szt 3 Jajka M 200 2400 szt Ogółem: * X X * Kolumny do wypełnienia przez wykonawcę z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. * Wyliczoną wartość oferty asortymentowej z poz. Ogółem należy wpisać do formularza ofertowego. Dnia: Imiona i nazwiska osób uprawnianych do reprezentowania Wykonawcy . Podpis i pieczęć:
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: tak
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.reszel.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach