Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin do magazynu DPS Cichy Zakątek w Końskich.

Powiat Konecki ogłasza przetarg

  • Adres: 26-200 Końskie, ul. Staszica 2
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 0-41 372 41 34 , fax. 0-41 372 83 20
  • Data zamieszczenia: 2011-11-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Konecki
    ul. Staszica 2 2
    26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie
    tel. 0-41 372 41 34, fax. 0-41 372 83 20
    REGON: 29100938900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin do magazynu DPS Cichy Zakątek w Końskich.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi kosztorys cenowy - załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Ilości poszczególnych asortymentów w kosztorysie cenowym są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulegać zmianie (zmniejszeniu bądź zwiększeniu) w ramach wartości umowy. Załącznik nr 2 Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy mięsa, drobiu wędlin Kod CPV 15100000-9, CPV 15412100-0 L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena netto Wartość netto poz. 4 x 5 Stawka podatku VAT w % Wartość podatku VAT poz. 6 x 7 Wartość ogółem brutto poz. 6 + 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Boczek surowy kg 18 2. Ćwiartka tylna z kurczaka kg 2.000 3. Filet z kurczaka kg 600 4. Flaki wołowe kg 100 5. Karczek bk kg 300 6. Kurczaki kg 140 7. Łopatka bk kg 1.000 8. Mięso gulaszowe z kurczaka kg 250 9. Nogi wp. kg 120 10. Ozory wp. kg 100 11. Porcje rosołowe bskrzydeł kg 1.000 12. Schab bk kg 420 13. Serca drobiowe kg 100 14. Serca wp. kg 90 15. Udziec woł. bk kg 250 16. Wątroba wp. kg 100 17. Wątróbka z indyka kg 100 18. Żeberka kg 250 19. Żołądki drobiowe kg 60 20. Baleron kg 200 21. Blok szynkowy kg 150 22. Boczek wędzony gotowany kg 250 23. Kaszanka kg 260 24. Kiełbasa biała parzona kg 360 25. Kiełbasa dębicka kg 250 26. Kiełbasa jałowcowa kg 8 27. Kiełbasa krakowska kg 250 28. Kiełbasa mielonka kg 250 29. Kiełbasa mortadela kg 200 30. Kiełbasa parówkowa kg 330 31. Kiełbasa szynkowa wp. kg 350 32. Kiełbasa wiejska kg 450 33. Paluszki drobiowe kg 150 34. Paluszki firmowe kg 120 35. Pasztet drobiowy 131g sztuk 1.800 36. Pasztet drobiowy pieczony kg 100 37. Pasztetowa kg 150 38. Pieczeń rzymska kg 200 39. Polędwica drobiowa kg 150 40. Polędwica sopocka kg 50 41. Rolada schabowa kg 100 42. Salceson wp. kg 250 43. Salceson drobiowy kg 100 44. Szynka drobiowa kg 160 45. Szynka konserwowa kg 140 46. Szynka wieprzowa kg 200 47. Wędzonka krotoszyńska kg 150 48. Słonina bs kg 150 49. Smalec kg 250
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach