Areszt Śledczy w Suwałkach ogłasza przetarg
- Adres: 16-400 Suwałki, ul. Wojska Polskiego 29
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 087 5651207 , fax. 087 5650328
- Data zamieszczenia: 2015-02-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Suwałkach
ul. Wojska Polskiego 29 29
16-400 Suwałki, woj. podlaskie
tel. 087 5651207, fax. 087 5650328
REGON: 00031959800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów mleczarskich do Aresztu Śledczego w Suwałkach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów: 1) topiony, kostka, opakowanie jednostkowe 100 g, - 1.530,00 kg 2) Serek homogenizowany, opakowanie jednostkowe od 125 g do 150 g,- 2.760,75 kg 3) Śmietana homogenizowana 18%, opakowanie jednostkowe max. 5 l, - 2.550,00 l 4) twaróg półtłusty opakowanie jednostkowe max. 10 kg, - 2.360,00 kg 5) Mleko w proszku odtłuszczone, bez dodatku tłuszczy roślinnych opakowanie jednostkowe 25 kg, klasa I , -660,00 kg 2. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy, co do jakości, jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych. 3. Podane ilości są szacunkowe (maksymalne) i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie. 4. Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia za faktycznie dostarczone ilości towaru. 5. Z tytułu zmniejszenia wielkości zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia finansowe ani prawne. 6. Wymagania i warunki realizacji zamówienia stawiane Wykonawcy: 1) Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Aresztu Śledczego w Suwałkach. 2) Transport towaru odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy, samochodem dopuszczonym do przewozu żywności, 3) Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianego towaru zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie bądź faxem do godziny 900 na dwa dni przed dostawą. 4) Dostawa towaru odbywać się będzie codziennie do godz. 1100 z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt. 5) Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanego towaru w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii. 6) Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 7) Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 8) Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 9) Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 10) Zobowiązuje się wykonawcę do tego, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych, sposób ich pakowania, a także rodzaj używanych opakowań zbiorczych - z zastrzeżeniem określonym w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa - powodowały obniżenie ponoszonych przez zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych odpadów - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH.
Dodano: 2016-07-22 - Sprzedaż i dostawa artykułów mleczarskich oraz różnych produktów spożywczych dla potrzeb tutejszego Domu od lipca do 31.12.2016r..
Dodano: 2016-06-02 - Dostawa produktów mleczarskich
Dodano: 2016-05-30 - ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH
Dodano: 2016-04-22 - Dostawa żywności do stołówki Bursy Szkolnej Nr 1 w Łomży.
Dodano: 2016-03-11 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku w okresie 12 miesięcy od daty udzielenia zamówienia.Przedmiot zamówienia podzielony został na sześć części: Pakiet I- Mięso wieprzowe ; Pakiet II- Produkty mięsno-wędliniarskie; Pakiet III-Mięso i przetwory drobiowe; Pakiet IV- Mleko i produkty mleczarskie; Pakiet V-Pieczywo; Pakiet VI-Ciasto.
Dodano: 2016-02-16 - Dostawa nabiału
Dodano: 2016-02-09 - Sprzedaż i dostawa artykułów mleczarskich oraz różnych produktów spożywczych dla potrzeb tutejszego Domu od stycznia do 30.06.2016r.
Dodano: 2015-12-18 - Sprzedaż i dostawa produktów mleczarskich dla potrzeb tutejszego Domu.
Dodano: 2015-12-10 - Sprzedaż i dostawa nabiału do Dziennego Domu Pomocy Społecznej w 2016r
Dodano: 2015-11-26