Przetargi.pl
Dostawa nabiału

Dom Pomocy Społecznej "Kalina" w Suwałkach ogłasza przetarg

  • Adres: 16-400 Suwałki, ul. gen. Kazimierza Pułaskiego 66
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-87 5628500 , fax. 0-87 5628507
  • Data zamieszczenia: 2016-02-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Kalina" w Suwałkach
    ul. gen. Kazimierza Pułaskiego 66 66
    16-400 Suwałki, woj. podlaskie
    tel. 0-87 5628500, fax. 0-87 5628507
    REGON: 00029334400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpskalina.suwalki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa nabiału
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa nabiału dokonywana przez Wykonawcę trzy razy w tygodniu do godz. 10.00 lub wg. potrzeb zamawiającego, zaś dostawa mleka odbywać będzie się codziennie przez sześć dni w tygodniu (poniedziałek - sobota) do godziny 07.00. Nabiał będzie dostarczany w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osoby upoważnione, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 15.00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzu cenowym stanowiącym Załącznik nr 4 do oferty. Lp. Nazwa asortymentu Rozpiętość gramatury opakowania Ilość w l i kg 1. Mleko spożywcze pasteryzowane 2% w butelce plastikowej. W uzasadnionych przypadkach po uprzednim zgłoszeniu Zamawiający będzie zamawiał mleko w kartonach (dostawy na dni świąteczne itp.) 1 l 30 500 2. Śmietana 18% 0,20- 0,4 l 700 3. Śmietana 12% 0,20- 0,4 l 50 4. Śmietanka słodka 30% 0,20 - 0,4 l 20 5. Ser biały chudy 0,20 - 1 kg 90 6. Ser biały półtłusty - klinek, kostka 0,20 - 1 kg 900 7. Ser żółty twardy gouda, podlaski, suwalski lub równoważny 0,50 - 3 kg 500 8. Ser żółty typu Salami 1 - 2 kg 30 9. Ser żółty wędzony 1 - 2 kg 70 10. Serki topione kremowe typu Hochland lub równoważne, co najmniej 3 smaki 0,1 kg 500 11. Serki topione pakowane po 8 szt. typu Hochland lub równoważne, co najmniej 3 smaki 0,20 kg opakowanie 50 12. Serki wiejskie 0,135 - 0,2 kg 400 13. Serki homogenizowane co najmniej 2 smaki (owocowe) 0,125 - 0,150 kg 100 14. Serki homogenizowane waniliowe 0,125 - 0,150 kg 700 15. Jogurt naturalny 0,150 - 0,2 kg 880 16. Jogurty owocowe, co najmniej 2 smaki 0,125 - 0,180 kg 830 17. Kefir 0,200 - 0,250 kg 20 18. Jogurt typu Activia lub równoważny 0,120 - 0,180 kg 10 19. Jogurt kremowy biszkoptowy 0,120-0,180 kg 10 20. Masło śmietankowe powyżej 75 % zawartości tłuszczu mlecznego 0,2 - 0,25 kg 700 21. Serki typu Danio Danone lub równoważne 0,110 - 0,180 kg 300 22. Serek typu włoskiego Capri lub równoważny ok. 0,25 kg 100 23. Mix tłuszczowy typu Masmix do smarowania 65 % (w tym tłuszcz roślinny 53 %, tłuszcz mleczny 12 %) lub równoważny 0,225 - 0,50 kg 200 24. Kremowe serki do smarowania pieczywa/chleba typu serki kanapkowe lub równoważny, co najmniej trzy smaki 0,125 - 0,200 kg 20 25. Serki Hochland typu Almette do smarowania pieczywa lub równoważne co najmniej 3 smaki 0,150 -0,200 kg 40 26. Jogurt do picia w butelce co najmniej 3 smaki 0,150 - 0,40 kg 10 27. Deser mleczny, co najmniej trzy smaki, np. czekoladowy, śmietankowy, orzechowy itp., 0,150 - 0,200 kg 10
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpskalina.suwalki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 20 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach