Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i wydawaniu posiłków jednodaniowych z komponentów zakupionych przez wykonawcę w okresie od 16.09.2019r do 30.06.2020roraz 2. Wykonanie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dowiezieniu gorących posiłków jednodaniowych z komponentów zakupionych przez wykonawcę w okresie od 16.09.2019r do 30.06.2020r.

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 59-225 Chojnów, ul. Fabryczna
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 76 81 88 506 , fax. 76 81 87 587
  • Data zamieszczenia: 2019-07-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Fabryczna 1
    59-225 Chojnów, woj. dolnośląskie
    tel. 76 81 88 506, fax. 76 81 87 587
    REGON: 39007415700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gmina-chojnow.bip.net

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu i wydawaniu posiłków jednodaniowych z komponentów zakupionych przez wykonawcę w okresie od 16.09.2019r do 30.06.2020roraz 2. Wykonanie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dowiezieniu gorących posiłków jednodaniowych z komponentów zakupionych przez wykonawcę w okresie od 16.09.2019r do 30.06.2020r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest Wykonanie usługi polegającej na przygotowaniu i wydawaniu gorących posiłków jednodaniowych z komponentów zakupionych przez wykonawcę w okresie od 16.09.2019r do 30.06.2020r. oraz 2. Wykonanie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dowiezieniu gorących posiłków jednodaniowych z komponentów zakupionych przez wykonawcę w okresie od 16.09.2019r do 30.06.2020r. Szczegołowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55524000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca wykaże, że jest wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie produkcji posiłków od surowca do gotowej potrawy- dotyczy zadania nr 1 - dodatkowo dla zadania nr 2 z możliwością ich transportu w ramach usług cateringowych w zakresie produkcji posiłków, ich transportu (świadczenia usług cateringowych) na podstawie ustawy z dnia 25.08.2006 roku o Bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2015 poz. 594 z późn. zm.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach