Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu - dostawa i podanie poczęstunku dla uczestników projektu Nowe kierunki szkół policealnych - modernizacja systemu kształcenia ustawicznego na potrzeby lubuskiego rynku pracy współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego ogłasza przetarg

  • Adres: 65-392 Zielona Góra, ul. Botaniczna 66
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 068 4513888 , fax. 068 4513890
  • Data zamieszczenia: 2011-09-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego
    ul. Botaniczna 66 66
    65-392 Zielona Góra, woj. lubuskie
    tel. 068 4513888, fax. 068 4513890
    REGON: 00019011800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: wodzzg@interia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu - dostawa i podanie poczęstunku dla uczestników projektu Nowe kierunki szkół policealnych - modernizacja systemu kształcenia ustawicznego na potrzeby lubuskiego rynku pracy współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowania, dostawy i podania w wyznaczone dni dla każdego uczestnika grupy szkoleniowej posiłku (dania obiadowego) składającego się z zupy, drugiego dania, deseru i napojów oraz poczęstunku składającego się z kawy, herbaty, wody, soków, ciastek i kanapek. Szczegółową specyfikację artykułów, które mają zostać dostarczone uczestnikom zawiera załącznik Nr 7 do SIWZ. Gotowe poczęstunki i posiłki Wykonawca dostarczy własnym transportem do siedziby Zamawiającego. Posiłki zostaną dostarczone w specjalistycznych termosach dopuszczonych do kontaktu z żywnością gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw. Poczęstunki i posiłki podawane będą uczestnikom w naczyniach jednorazowych. Wykonawca zobowiązany jest do zebrania i utylizowania we własnym zakresie zużytych naczyń wraz z resztkami jedzenia. Sposób podania: w formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklanek łyżeczek i serwetek. Wykonawca zobowiązany jest do uporządkowania pomieszczeń, w których podawane będą posiłki (poczęstunek).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie przewiduje się

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsipka.zgora.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach