Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego ogłasza przetarg
- Adres: 65-392 Zielona Góra, ul. Botaniczna 66
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 068 4513888 , fax. 068 4513890
- Data zamieszczenia: 2011-09-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego
ul. Botaniczna 66 66
65-392 Zielona Góra, woj. lubuskie
tel. 068 4513888, fax. 068 4513890
REGON: 00019011800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: wodzzg@interia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu - dostawa i podanie poczęstunku dla uczestników projektu Nowe kierunki szkół policealnych - modernizacja systemu kształcenia ustawicznego na potrzeby lubuskiego rynku pracy współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowania, dostawy i podania w wyznaczone dni dla każdego uczestnika grupy szkoleniowej posiłku (dania obiadowego) składającego się z zupy, drugiego dania, deseru i napojów oraz poczęstunku składającego się z kawy, herbaty, wody, soków, ciastek i kanapek. Szczegółową specyfikację artykułów, które mają zostać dostarczone uczestnikom zawiera załącznik Nr 7 do SIWZ. Gotowe poczęstunki i posiłki Wykonawca dostarczy własnym transportem do siedziby Zamawiającego. Posiłki zostaną dostarczone w specjalistycznych termosach dopuszczonych do kontaktu z żywnością gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw. Poczęstunki i posiłki podawane będą uczestnikom w naczyniach jednorazowych. Wykonawca zobowiązany jest do zebrania i utylizowania we własnym zakresie zużytych naczyń wraz z resztkami jedzenia. Sposób podania: w formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklanek łyżeczek i serwetek. Wykonawca zobowiązany jest do uporządkowania pomieszczeń, w których podawane będą posiłki (poczęstunek). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie przewiduje się
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsipka.zgora.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania, dostawy i wydawania gotowych posiłków jednodaniowych dla dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Marii Konopnickiej w Gorzowie Wlkp. w roku 2014.
Dodano: 2013-12-03 - REALIZACJA USŁUGI CATERINGU PODCZAS SPOTKAŃ WARSZTATOWO-DYSKUSYJNYCH CZŁONKÓW ZESPOŁÓW LOKALNEJ WSPÓŁPRACY ORGANIZOWANYCH W RAMACH REALIZACJI PROJEKTU NR POIS.05.03.00-00-186/09 OBEJMUJĄCEGO OPRACOWANIE PROJEKTÓW PLANÓW ZADAŃ OCHRONNYCH DLA 9 OBSZARÓW NATURA 2000 W WOJEWÓDZTWIE LUBUSKIM
Dodano: 2013-02-12 - Usługa cateringu dla uczestników zajęć w Akademickim Klubie Integracji Społecznej
Dodano: 2011-10-19