Uniwersytet Warszawski ogłasza przetarg
- Adres: 00-927 Warszawa, Krakowskie Przedmieście 26/28
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 55 32 403 , fax. 22 55 32 213
- Data zamieszczenia: 2014-06-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Warszawski
Krakowskie Przedmieście 26/28 26/28
00-927 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 55 32 403, fax. 22 55 32 213
REGON: 00000125800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.fuw.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych podczas konferencji PASCOS 2014 w dniach 22.06 - 27.06. 2014 r. (6 dni) w Pałacu Kazimierzowskim i w budynku Dawnej Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 w Warszawie oraz w lokalu Wykonawcy - WF-37-38/14 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych podczas konferencji PASCOS 2014 w dniach 22.06 - 27.06. 2014 r. (6 dni) w Pałacu Kazimierzowskim i w budynku Dawnej Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego, ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 w Warszawie oraz w lokalu Wykonawcy. Podana ilości uczestników Konferencji może być zmniejszona lub zwiększona o 20%. Ostateczną liczbę uczestników spotkania Zamawiający przekaże Wykonawcy nie później niż 3 dni przed spotkaniem. Zapewnienie usługi gastronomicznej uczestnikom konferencji obejmuję: 1. Przerwy kawowe (10 przerw) w dniach 23.06 - 27.06. 2014 (5 dni), po 2 dziennie wg. przekazanego Wykonawcy harmonogramu - budynek dawnej Biblioteki UW, dla 150 osób. Serwis herbaciano-kawowy winien zawierać co najmniej : - świeżo parzoną kawę, - herbatę w torebkach (minimum 3 rodzaje) - dodatki tj.: świeże mleko do kawy, cukier, słodzik, cytryna, - wodę mineralną (gazowaną/niegazowaną), - soki 100% (min. 3 rodzaje), - wybór ciast i ciasteczek (min. 3 rodzaje), - świeże owoce (min. 3 rodzaje). 2. Przyjęcie powitalne w formie bufetu w dniu 22.06.2014 r. (niedziela) - Pałac Kazimierzowski, dla 85 osób. Menu zawierać będzie co najmniej: - cztery różne zimne przekąski, - dwie różne sałaty i sałatki, w tym jedną na bazie makaronu, - dwa różne dania gorące, w tym jedno danie rybne i jedno danie mięsne, - trzy różne dodatki, w tym opiekane ziemniaki oraz gotowane warzywa, - sosy, dressingi i dodatki, w tym różne rodzaje pieczywa, - napoje, w tym: kawa (świeżo parzona), herbata (min. 3 rodzaje), woda mineralna, dwa rodzaje soków 100% oraz hiszpańskie wino wytrawne czerwone i białe (2 x 150 ml na osobę), - wybór ciast i ciasteczek oraz świeże owoce. 3. Uroczysta kolacja w dniu 24.06.2014 r. (wtorek) w lokalu Wykonawcy, dla 150 osób. Kolacja zawierać będzie co najmniej: - koktajl powitalny w ogrodzie obejmujący kieliszek wina musującego, - dwie przystawki w formie sałaty do wyboru, jedna z kurczakiem, - dwie gorące zupy do wyboru, np. zupa warzywna, - dania główne - gorące: *dwa dania mięsne: jedno z kaczką pieczoną, drugie z polędwiczkami wieprzowymi *jedno danie wegetariańskie *jedno danie rybne np. sandacz w sosie - deser w formie bufetu podawany w ogrodzie: *wybór ciast i ciasteczek, *wybór deserów włoskich, np. tiramisu, *tarty owocowe, *świeże owoce. - napoje: *kawa, herbata oraz dodatki: mleko, cukier, cytryna, *sok 100%, *woda mineralna, *wino wytrawne czerwone i białe (hiszpańskie) - 2 x 150 ml na osobę. Lokal Wykonawcy powinien spełniać następujące warunki: - odległość lokalu Wykonawcy od miejsca, w którym odbywać się będą obrady, nie może być większa niż 1 km od głównego wejścia do budynku przy ul. Krakowskie Przedmieście 26/28 w Warszawie. Powinna istnieć możliwość bezpośredniego przejazdu środkami komunikacji publicznej między obydwoma lokalizacjami, - lokal Wykonawcy powinien mieć dostęp do zamkniętego i przynajmniej częściowo zadaszonego ogrodu z możliwością ustawienia stołów koktajlowych i zorganizowania koktajlu powitalnego oraz deseru w formie bufetu, co jest szczególnie istotne ze względu na spędzanie przez uczestników całego dnia w zamkniętej sali podczas obrad. W razie niesprzyjających warunków pogodowych powinna istnieć możliwość przeniesienia tej części kolacji do pomieszczenia zamkniętego, - podczas kolacji w lokalu Wykonawcy goście mają być usadzeni w jednej sali, z zapewnieniem minimalnej powierzchni 2 m2 na osobę. Sala ta nie może mieścić się na poziomie piwnic, musi zapewniać dobre oświetlenie światłem dziennym, - Zamawiający żąda aby w lokalu Wykonawcy (w miejscu/pomieszczeniu przeznaczonym na kolację) nie było gości zewnętrznych (spoza konferencji). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.fuw.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24