Zespół Szkół nr 1 im. M. Skłodowskiej-Curie ogłasza przetarg
- Adres: 32602 Oświęcim, ul. Słowackiego
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-33 8423954 , fax. 0-33 8423954
- Data zamieszczenia: 2016-12-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół nr 1 im. M. Skłodowskiej-Curie
ul. Słowackiego 41
32602 Oświęcim, woj. małopolskie
tel. 0-33 8423954, fax. 0-33 8423954
REGON: 35705329600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia jest Dostawa produktów żywnościowych do szkolnej stołówki w Zespole Szkół nr 1 w Oświęcimiu w 2017r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest Dostawa produktów żywnościowych do szkolnej stołówki w Zespole Szkół Nr 1 w Oświęcimiu w 2017r. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 2 do niniejszej siwz. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Część I zamówienia: Dostawa świeżego mięsa wieprzowego i wędlin (CPV 15100000-9), Część II zamówienia: Dostawa świeżego mięsa drobiowego ( CPV 15100000), Część III zamówienia: Dostawa świeżych warzyw i owoców (CPV 03200000, 15300000-1,15330000-0), Część IV zamówienia: Dostawa artykułów ogólnospożywczych ( CPV 03100000, 15200000, 15300000, 15400000, 15500000, 15600000, 15800000, CPV 152200000-6, 153311709). Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W takim przypadku wykonawca winien podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza ofertowego dla danej części. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie. Zakres przedmiotu zamówienia, o którym mowa w pkcie 1 obejmuje w szczególności: 1) Sukcesywną dostawę produktów żywnościowych zgodnie z załącznikiem nr 3 (na daną część) i w ilościach w nim wskazanych. 2) Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 3) Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, między innymi: - odpowiednie normy jakościowe lub atesty, - odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, - odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu, - odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. 4) Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Centrum Kultury w Gnojniku
Dodano: 2024-07-05 - Zakup artykułów żywnościowych do Śląskiego Centrum Rehabilitacyjno - Uzdrowiskowego
Dodano: 2024-06-27 - Dostawy warzyw, owoców, ziemniaków oraz roślin strączkowych.
Dodano: 2024-06-11 - Dostawy warzyw, owoców, ziemniaków oraz roślin strączkowych.
Dodano: 2024-05-24 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Przedszkola Publicznego w Tuchowie w okresie od marca do sierpnia 2024 roku.
Dodano: 2024-04-30 - Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych do COS-OPO w Zakopanem
Dodano: 2024-01-21 - Dostawa owoców i warzyw do Centrum Kultury w Korzennej - Stołówka Gminna
Dodano: 2023-12-14 - Dostawa warzyw i owoców w I półroczu 2024 roku
Dodano: 2023-12-12 - Dostawa artykułów żywnościowych w III kwartale 2023 r obejmujących warzywa i owoce
Dodano: 2023-06-02 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Miejskiego Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Krakowie – dostawa świeżych warzyw i owoców
Dodano: 2023-05-15