Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest Dostawa produktów żywnościowych do szkolnej stołówki w Zespole Szkół nr 1 w Oświęcimiu w 2017r.

Zespół Szkół nr 1 im. M. Skłodowskiej-Curie ogłasza przetarg

  • Adres: 32602 Oświęcim, ul. Słowackiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 8423954 , fax. 0-33 8423954
  • Data zamieszczenia: 2016-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół nr 1 im. M. Skłodowskiej-Curie
    ul. Słowackiego 41
    32602 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. 0-33 8423954, fax. 0-33 8423954
    REGON: 35705329600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest Dostawa produktów żywnościowych do szkolnej stołówki w Zespole Szkół nr 1 w Oświęcimiu w 2017r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest Dostawa produktów żywnościowych do szkolnej stołówki w Zespole Szkół Nr 1 w Oświęcimiu w 2017r. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został określony w załączniku nr 2 do niniejszej siwz. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Część I zamówienia: Dostawa świeżego mięsa wieprzowego i wędlin (CPV 15100000-9), Część II zamówienia: Dostawa świeżego mięsa drobiowego ( CPV 15100000), Część III zamówienia: Dostawa świeżych warzyw i owoców (CPV 03200000, 15300000-1,15330000-0), Część IV zamówienia: Dostawa artykułów ogólnospożywczych ( CPV 03100000, 15200000, 15300000, 15400000, 15500000, 15600000, 15800000, CPV 152200000-6, 153311709). Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W takim przypadku wykonawca winien podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza ofertowego dla danej części. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie. Zakres przedmiotu zamówienia, o którym mowa w pkcie 1 obejmuje w szczególności: 1) Sukcesywną dostawę produktów żywnościowych zgodnie z załącznikiem nr 3 (na daną część) i w ilościach w nim wskazanych. 2) Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 3) Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, między innymi: - odpowiednie normy jakościowe lub atesty, - odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, - odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu, - odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. 4) Zamawiający zastrzega sobie prawo odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach