Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do Centrum Kultury w Gnojniku

CENTRUM KULTURY W GNOJNIKU ogłasza przetarg

  • Adres: 32-864 Gnojnik, GNOJNIK 838
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 146869690
  • Data zamieszczenia: 2024-07-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: CENTRUM KULTURY W GNOJNIKU
    GNOJNIK 838
    32-864 Gnojnik, woj. małopolskie
    tel. 146869690
    REGON: 850447668
  • Adres strony internetowej zamawiającego: ckgnojnik.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do Centrum Kultury w Gnojniku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Warzywa i owocePieczywoMięso wieprzowe i wyrobyProdukty mleczarskieWarzywa mrożone i rybyCiasto makaronowe nadziewaneRóżne produkty spożywczeMięso drobiowe i wyroby
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Oferentem może być osoba fizyczna, osoba prawna lub jednostka organizacyjna nieposiadającaosobowości prawnej oraz podmioty te występujące wspólnie. Oferenci występujący wspólnieponoszą solidarną odpowiedzialność za niewykonanie lub nienależyte wykonanie zamówienia.Wykonawca powinien być uprawniony do występowania w obrocie prawnym, zgodnie zwymogami ustawowymi, prowadzić działalność o charakterze zbieżnym z niniejszymzamówieniemWykonawca powinien dysponować środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułówspożywczych utrzymującym parametry dotyczące temperatury przechowywania produktów.Wykonawca powinien dysponować personelem przeszkolonym i posiadającym zaświadczenie ouzyskaniu kwalifikacji w zakresie podstawowych zagadnień higieny wymaganych od osóbbiorących udział w produkcji lub obrocie środkami spożywczymi.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-07-15

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach