CENTRUM KULTURY W GNOJNIKU ogłasza przetarg
- Adres: 32-864 Gnojnik, GNOJNIK 838
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 146869690
- Data zamieszczenia: 2024-07-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: CENTRUM KULTURY W GNOJNIKU
GNOJNIK 838
32-864 Gnojnik, woj. małopolskie
tel. 146869690
REGON: 850447668 - Adres strony internetowej zamawiającego: ckgnojnik.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych do Centrum Kultury w Gnojniku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Warzywa i owocePieczywoMięso wieprzowe i wyrobyProdukty mleczarskieWarzywa mrożone i rybyCiasto makaronowe nadziewaneRóżne produkty spożywczeMięso drobiowe i wyroby - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Oferentem może być osoba fizyczna, osoba prawna lub jednostka organizacyjna nieposiadającaosobowości prawnej oraz podmioty te występujące wspólnie. Oferenci występujący wspólnieponoszą solidarną odpowiedzialność za niewykonanie lub nienależyte wykonanie zamówienia.Wykonawca powinien być uprawniony do występowania w obrocie prawnym, zgodnie zwymogami ustawowymi, prowadzić działalność o charakterze zbieżnym z niniejszymzamówieniemWykonawca powinien dysponować środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułówspożywczych utrzymującym parametry dotyczące temperatury przechowywania produktów.Wykonawca powinien dysponować personelem przeszkolonym i posiadającym zaświadczenie ouzyskaniu kwalifikacji w zakresie podstawowych zagadnień higieny wymaganych od osóbbiorących udział w produkcji lub obrocie środkami spożywczymi.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-07-15
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup artykułów żywnościowych do Śląskiego Centrum Rehabilitacyjno - Uzdrowiskowego
Dodano: 2024-07-22 - Zakup artykułów żywnościowych do Śląskiego Centrum Rehabilitacyjno - Uzdrowiskowego
Dodano: 2024-06-27 - Dostawy warzyw, owoców, ziemniaków oraz roślin strączkowych.
Dodano: 2024-06-11 - Dostawy warzyw, owoców, ziemniaków oraz roślin strączkowych.
Dodano: 2024-05-24 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Przedszkola Publicznego w Tuchowie w okresie od marca do sierpnia 2024 roku.
Dodano: 2024-04-30 - Sukcesywne dostawy różnych produktów spożywczych do COS-OPO w Zakopanem
Dodano: 2024-01-21 - Dostawa owoców i warzyw do Centrum Kultury w Korzennej - Stołówka Gminna
Dodano: 2023-12-14 - Dostawa warzyw i owoców w I półroczu 2024 roku
Dodano: 2023-12-12 - Dostawa artykułów żywnościowych w III kwartale 2023 r obejmujących warzywa i owoce
Dodano: 2023-06-02 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Miejskiego Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Krakowie – dostawa świeżych warzyw i owoców
Dodano: 2023-05-15