Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa nabiału, jaj kurzych, margaryny, ryb mrożonych oraz przetworów rybnych.

Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 552 672 800 , fax. 0-55 2672820
  • Data zamieszczenia: 2019-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
    ul. Nowowiejskiego 14
    82-400 Sztum, woj. pomorskie
    tel. 552 672 800, fax. 0-55 2672820
    REGON: 31972400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zp.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa nabiału, jaj kurzych, margaryny, ryb mrożonych oraz przetworów rybnych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I Nabiał 1. Mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne w ilości 3300 kg; 2. Twaróg półtłusty 200g kostka w ilości 4850 kg; 3. Ser topiony 100g kostka (bez dodatków smakowych mięsnych typu szynka, salami, itp.) w ilości 2600 kg; 4. Jogurt naturalny 150g (bez dodatków smakowych) ilości 2500 kg; 5. Serek twarogowy typu kanapkowy 100g – 125g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 1200 kg; 6. Śmietanka UHT zawartość tłuszczu 12%-18% w ilości 1800 litrów; 7. Serek twarogowy typu fromage 80g – 100g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 2000 kg; 8. Ser żółty twardy typu gouda, morski, edamski, tylżycki w ilości 1800 kg. Część II Jaja kurze 1. Jaja kurze średnie klasa M w ilości 106000 szt; Część III Margaryna 1. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa o obniżonej zawartości tłuszczu (kostka 250g) w ilości 24000 kg. Część IV Ryby mrożone i przetwory rybne 1. pasta z makreli w ilości 3000 kg 2. dorsz mrożony tusze w ilości 3600 kg 3. śledź mrożony płaty w ilości 1500 kg 4. burger rybny mrożony w ilości 2000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15542100-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach