Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg
- Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 552 672 800 , fax. 0-55 2672820
- Data zamieszczenia: 2019-12-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
ul. Nowowiejskiego 14
82-400 Sztum, woj. pomorskie
tel. 552 672 800, fax. 0-55 2672820
REGON: 31972400000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://zp.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa nabiału, jaj kurzych, margaryny, ryb mrożonych oraz przetworów rybnych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I Nabiał 1. Mleko w proszku odtłuszczone rozpuszczalne w ilości 3300 kg; 2. Twaróg półtłusty 200g kostka w ilości 4850 kg; 3. Ser topiony 100g kostka (bez dodatków smakowych mięsnych typu szynka, salami, itp.) w ilości 2600 kg; 4. Jogurt naturalny 150g (bez dodatków smakowych) ilości 2500 kg; 5. Serek twarogowy typu kanapkowy 100g – 125g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 1200 kg; 6. Śmietanka UHT zawartość tłuszczu 12%-18% w ilości 1800 litrów; 7. Serek twarogowy typu fromage 80g – 100g (bez dodatków smakowych cebuli oraz czosnku, bez dodatków substancji pochodzenia zwierzęcego, np. żelatyny) w ilości 2000 kg; 8. Ser żółty twardy typu gouda, morski, edamski, tylżycki w ilości 1800 kg. Część II Jaja kurze 1. Jaja kurze średnie klasa M w ilości 106000 szt; Część III Margaryna 1. Margaryna roślinna do smarowania pieczywa o obniżonej zawartości tłuszczu (kostka 250g) w ilości 24000 kg. Część IV Ryby mrożone i przetwory rybne 1. pasta z makreli w ilości 3000 kg 2. dorsz mrożony tusze w ilości 3600 kg 3. śledź mrożony płaty w ilości 1500 kg 4. burger rybny mrożony w ilości 2000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15542100-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów nabiałowych oraz margaryny.
Dodano: 2022-09-16 - Dostawa mleka i przetworów mleczarskich dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku.
Dodano: 2020-11-10 - Dostawa mleka i przetworów mleczarskich dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku
Dodano: 2019-10-25 - sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
Dodano: 2017-09-07