Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w projekcie pt.:Zdobądź doświadczenie zawodowe, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 83 3436606 , fax. 83 3436606
  • Data zamieszczenia: 2013-11-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
    ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36 36
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 83 3436606, fax. 83 3436606
    REGON: 00017893300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła ponadgimnazjalna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w projekcie pt.:Zdobądź doświadczenie zawodowe, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz ze szczegółową specyfikacją ilościową, opisem parametrów zamawianego sprzętu i pomocy dydaktycznych, okresu gwarancji oraz minimalnymi wymaganiami Zamawiającego określa Załącznik nr 1 do SIWZ. Zamówienie podzielono na 49 części: część 1 Ekspres do kawy ciśnieniowy - sztuk 2, część 2 Podgrzewacz do potraw i talerzy - sztuk 2, część 3 Termos z pompką - sztuk 6, część 4 Blender elektryczny - sztuk 3, część 5 Czajnik bezprzewodowy - sztuk 3, część 6 Blender specjalistyczny - sztuk 3, część 7 Sokowirówka - sztuk 2, część 8 Kuchenka mikrofalowa - sztuk 4, część 9 Wyciskarka do cytrusów - sztuk 2, część 10 Mikser - sztuk 3, część 11 Dyspenser do mleka - sztuk 2, część 12 Dyspenser do soku - sztuk 2, część 13 Syfon do bitej śmietany - sztuk 4, część 14 Pokrywa metalowa do potraw - sztuk 6, część 15 Podgrzewacz prostokątny na pastę - sztuk 2, część 16 Podgrzewacz okrągły na pastę - sztuk 2, część 17 Podgrzewacz do zupy okrągły - sztuk 2, część 18 Dyspenser do mesli 2 grupowy - sztuk 2, część 19 Dyspenser do soku 8 -litrowy - sztuk 2, część 20 Patery do owoców 3 stopniowe - sztuk 2, część 21 Patery do słodyczy 3 stopniowe - sztuk 2, część 22 Warnik elektryczny - sztuk 2, część 23 Tace antypoślizgowe prostokątna - sztuk 6, część 24 Sztućce - zestaw 3, część 25 Bielizna stołowa - komplet 6, część 26 Zmywarka uniwersalna - sztuk 2, część 27 Piec konwekcyjno parowy - stuk 2, część 28 Szafa chłodnicza - sztuk 2, część 29 Mikser uniwersalny - sztuk 3, część 30 Schładzarka szokowa - sztuk 2, część 31 Szafa bankietowa grzejna - sztuk 1, część 32 Silikonowa mata stolnica - sztuk 10, część 33 Pistolet do sosów i kremów - sztuk 2, część 34 Elektryczny piec konwekcyjno-parowy - sztuk 2, część 35 Szafa magazynowa z drzwiami suwanymi - sztuk 3, część 36 Stół produkcyjny z szafką - sztuk 9, część 37 Kosz na odpady - sztuk 9, część 38 Krajalnica prosta - sztuk 3, część 39 Grill lawowy - sztuk 1, część 40 Ubrania robocze(kucharz) - komplet 30, część 41 Ubrania robocze (kelner) - komplet 30, część 42 Zestaw sztućców do serwowania - zestaw 3, część 43 Wózek do flambirowania - sztuk 1, część 44 Witryna chłodnicza 120l - sztuk 1, część 45 Zamrażarka szufladowa A++ - sztuk 1, część 46 Podgrzewacz do talerzy - sztuk 1, część 47 Frytkownica - sztuk 1, część 48 Zestaw garnków nierdzewnych - zestaw 2, część 49 Zastawa stołowa - zestaw 2.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391621006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz1.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach