Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodów gastronomiczno-hotelarskich w projekcie pt.:Zdobądź doświadczenie zawodowe, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego

Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 83 3436606 , fax. 83 3436606
  • Data zamieszczenia: 2013-10-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
    ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36 36
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 83 3436606, fax. 83 3436606
    REGON: 00017893300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsz1.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła ponadgimnazjalna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodów gastronomiczno-hotelarskich w projekcie pt.:Zdobądź doświadczenie zawodowe, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz ze szczegółową specyfikacją ilościową, opisem parametrów zamawianego sprzętu i pomocy dydaktycznych, okresu gwarancji oraz minimalnymi wymaganiami Zamawiającego określa Załącznik nr 1 do SIWZ. Zamówienie podzielono na 50 części: część 1: Czytnik kart płatniczych magnetycznych - sztuk 1; część 2: Drukarka bonowa - sztuk 1; część 3:Terminal płatniczy POS- sztuk 1; część 4: Programator kart chipowych - sztuk 1; część 5: Aparat telefoniczny - sztuk 1; część 6: Sejf meblowy - sztuk 1; część 7: Krzesło biurowe do recepcji - sztuk 1; część 8: Łóżko hotelowe - sztuk 2; część 9: Pościel - 1 komplet, cześć 10: Bielizna pościelowa - 2 komplety; część 11: Narzuta na łóżko - sztuk 2; część 12: Szafa na ubrania hotelowa - sztuk 1; część 13: Szafki nocne hotelowa - sztuk 2; cześć 14: Krzesło do pokoju hotelowego - sztuk 2; część 15:Bagażnik - sztuk 1; część 16: zestaw ręczników hotelowych - 2 zestawy; część 17: Szlafrok hotelowy - sztuk 2; część 18: Suszarka do włosów - sztuk 1; część 19: Zestaw pokojowy do prasowania - 1 zestaw; część 20: Odkurzacz piorący - sztuk 1; część 21: Wózek serwisowy dla pokojowej - sztuk 1; część 22: Wózek bagażowy - sztuk 1; część 23: Wózek room-service - sztuk 1; część 24: Wózek kelnerski serwisowy (do flambirowania) - sztuk 1; część 25: Wózek kelnerski - sztuk 1; część 26: Bielizna stołowa (obrusy lniany, płócienny, bawełniany, skirting,napperon, serwety kelnerki i indywidualnego użytku, molton, klipsy metalowe) - 6 kompletów; część 27: Uniformy hotelarza - 15 kompletów, część 28: Stół restauracyjny - sztuk 6, część 29: Krzesła do stołów restauracyjnych - sztuk 24; część 30: Pomocnik kelnerski - sztuk 2, część 31: Karty chipowe - sztuk 30; część 32: Terminal POS z drukarką termiczną - sztuk 1; część 33: Witryna chłodnicza - sztuk 1; część 34: Zamrażarka szufladowa klasy A++ - sztuk 1; część 35: Schładzarka szokowa - sztuk 1; część 36: Czajnik elektryczny - sztuk 1; część 37: Sokowirówka - sztuk 1; część 38: Ekspres ciśnieniowy do kawy - sztuk 1; część 39: Kostkarka do lodu - sztuk 1; część 40: Robot kuchenny wieloczynnościowy - sztuk 1; część 41: Blender elektryczny - sztuk 1; część 42: Opiekacz -toster - sztuk 1; część 43:Gofrownica elektryczna - sztuk 1; część 44: Kuchnia indukcyjna z piekarnikiem - sztuk 1: część 45: Kuchnia nastawna indukcyjna dwupłytowa - sztuk 2; część 46: Piec konwekcyjny- parowy - sztuk 1; część 47: Piekarnik konwekcyjny - sztuk 1; część 48: Kuchenka mikrofalowa - sztuk 1; część 49:Podgrzewacz do talerzy - sztuk 1, część 50: Podgrzewacz do potraw - sztuk 1
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391621006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz1.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach