Przetargi.pl
Przedmiotem postępowania a następnie zlecenia są usługi związane z realizacją konferencji KOMEKO, CYLINDER, TRANSPORT SZYBOWY, KOMTECH w latach 2014 - 2015 ZP-6/2014

Instytut Techniki Górniczej KOMAG ogłasza przetarg

  • Adres: 44-101 Gliwice, ul. Pszczyńska 37
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2013-11-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Instytut Techniki Górniczej KOMAG
    ul. Pszczyńska 37 37
    44-101 Gliwice, woj. śląskie
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.komag.eu
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytut Techniki Górniczej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem postępowania a następnie zlecenia są usługi związane z realizacją konferencji KOMEKO, CYLINDER, TRANSPORT SZYBOWY, KOMTECH w latach 2014 - 2015 ZP-6/2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem postępowania a następnie zlecenia są usługi związane z realizacją konferencji KOMEKO, CYLINDER, TRANSPORT SZYBOWY, KOMTECH w latach 2014 - 2015 tj.: Usługi hotelarskie: - Zakwaterowanie wszystkich uczestników konferencji w jednym budynku, w którym znajduje się sala konferencyjna, recepcja oraz jadalnia. - Udokumentowana liczba miejsc noclegowych minimum 150 (w tym co najmniej 30 pokoi jednoosobowych oraz pokoje dwuosobowe). - Pokoje z łazienką, wyposażone w łącza internetowe i telefony. Usługi restauracyjne - Dwa śniadania - standardowy bufet szwedzki. - Trzy obiady standardowe serwowane - zupa, danie mięsne, ziemniaki, warzywa gotowane lub surówki, deser, woda. - Jedna uroczysta kolacja serwowana - przystawka, zupa, danie mięsne na ciepło, deser. Zimna płyta - deska mięs pieczystych i wędlin, śledzie na 2 sposoby, śliwki suszone zawijane w plastry bekonu, paluszki drobiowe w sosie, mix sałat, dwa rodzaje sałatek, woda/sok. - Jedna kolacja w formie biesiady - ogórki kiszone, smalec, chleb, żurek, potrawy grillowane (karkówka, szaszłyk drobiowy, kiełbasa, cukinia faszerowana), ziemniaki pieczone, surówki, dodatki (sos Tzatziki, musztarda, ketchup i inne ), woda/sok. - Cztery serwisy kawowe standardowe - kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, ciastka. Przykładowy program konferencji 1 dzień konferencji 12.00-14.00 Przyjazd gości i zakwaterowanie gości 14.00-15.30 Obiad 15.30-17.30 Sesja 17.30-17.45 Przerwa na kawę 17.45-19.30 Sesja 19.30-20.00 Spotkanie zamknięte na 20 osób 20.00-24.00 Uroczysta kolacja 2 dzień konferencji 7.00-9.00 Śniadanie 9.00-10.45 Sesja 10.45-11.00 Przerwa na kawę 11.00-13.00 Sesja 13.00-14.30 Obiad 14.30-16.30 Sesja 16.30-16.45 Przerwa na kawę 16.45-19.00 Sesja 19.30-24.00 Kolacja biesiadna 3 dzień konferencji 7.00-9.00 Śniadanie 9.00-10.45 Sesje 10.45-11.00 Przerwa na kawę 11.00-12.45 Sesje 13.00-14.00 Obiad i wyjazd uczestników Wymagania: - Lokalizacja obiektu: województwo dolnośląskie. - Obiekt zabytkowy o charakterze ośrodka konferencyjno-wypoczynkowego. Zlokalizowany w odległości do 15 km od dworca PKS (odległość mierzona wg Mapy Google drogą samochodową). - Ośrodek musi posiadać salę konferencyjną, o pow. co najmniej 250 m2 i wysokości co najmniej 4 m, na minimum 150 osób w układzie szkolnym, bez elementów ograniczających widoczność (np. filary, słupy, itp.), wyposażoną w sprzęt audiowizualny, z możliwością zaaranżowania kilku stoisk reklamowych. - Monitorowany parking na terenie ośrodka. - dodatkowy hotel w pobliżu umożliwiający dodatkowe zakwaterowanie. Z uwagi na to, że konferencje mają ten sam scenariusz, ale różną liczbę uczestników (od 60-160), należy przyjąć do wyceny kalkulację usług dla jednej konferencji przy uśrednionej liczbie uczestników: 100 osób. Tak przeprowadzona kalkulacja podlega przeliczeniu razy 6 konferencji, co stanowić będzie całkowitą wartość oferty. Struktura pokoi do wyceny: 30 jednoosobowych, 35 dwuosobowych. Ostateczna cena zostanie obliczona na podstawie rzeczywistego obłożenia pokoi hotelowych i rzeczywistej konsumpcji oraz wykonania innych usług.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.komag.eu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach