Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. prof. dr Stanisława Popowskiego w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-561 Olsztyn, ul. Żołnierska
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. +48 89 5393472 , fax. +48 602816545
- Data zamieszczenia: 2020-08-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. prof. dr Stanisława Popowskiego w Olsztynie
ul. Żołnierska 18a
10-561 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. +48 89 5393472, fax. +48 602816545
REGON: 29558000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wssd.olsztyn.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Produkty żywnościowe dla kuchni szpitalnej - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie obejmuje 10 odrębnych części. Poszczególne części przedmiotu zamówienia obejmują: część 1 – Owoce i warzywa; część 2 – mrożonki owocowo-warzywne; część 3 – ryby mrożone i wędzone; część 4 – pieczywo; część 5 – mleko i przetwory mleczne; część 6 – mięso drobiowe; część 7- mięso wieprzowe; część 8 – wędliny; część 9 – jaja; część 10 - różne produkty spożywcze. Oznaczenie wg Wspólnego Słownika Zamówień: Kod CPV: 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty 15331170-9 Warzywa mrożone 15220000-6 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15811000-6 Pieczywo 15511000-3 Mleko 15542100-0 Ser twarogowy 15112000-6 Drób 15100000-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15131130-5 Wędliny 03142500-3 Jaja 15800000-6 Różne produkty spożywcze - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03140000-4
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Dotyczy części nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 - Zezwolenie na działalność w zakresie produkcji i obrotu żywnością, zatwierdzające zakres prowadzonej działalności. 2. Dotyczy części nr 1, 2, 4, 10, 11 - Wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS. 3. Dotyczy części nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 - Wpis do rejestru WIJHARS działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, zgodnie z ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tekst jednolity Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577, z późn. zm.). 4. Dotyczy części nr 3, 5, 8 - Wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS, jeżeli podlega pod PIS. 5. Dotyczy części nr 9 - Zgodę na produkcję jaj konsumpcyjnych i sprawowanie nadzoru nad ich produkcją.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ, Formularz ofertowy. 2. Sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik od nr 3a do nr 3j do SIWZ, Formularz cenowy. 3. Dokument KRS lub CEDiG w celu weryfikacji osób uprawnionych do reprezentowania wykonawcy tym samym składania oświadczenia woli. 4.Oświadczenie o którym mowa w rozdziale VI pkt 1.1 i pkt 1.3 SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną