Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. prof. Stanisława Popowskiego w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-561 Olsztyn, Żołnierska 18a
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-10-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. prof. Stanisława Popowskiego w Olsztynie
Żołnierska 18a
10-561 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
REGON: 000295580 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.wssd.olsztyn.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mięso, wędliny i drób na potrzeby Kuchni szpitalnej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego (loco Magazyn Ogólny Kuchni szpitalnej) mięsa wieprzowego, wędlin i mięsa drobiowego na potrzeby Kuchni szpitalnej do produkcji posiłków dla hospitalizowanych pacjentów w Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03140000-4
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają warunki udziału w postępowaniu, w zakresie w jakim zostały określone przez zamawiającego i dotyczą:.1.1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym - Zamawiający wymaga dokumentów dotyczy zadania nr 1 nr 2:1.1.1 uprawnień zezwalających na działalność w zakresie produkcji i obrotu żywnością, zatwierdzające zakres prowadzonej działalności. W przypadku oddziału dedykowanego do obsługi umowy także dokumenty dotyczące danej lokalizacji.1.1.2 wpisu do rejestru WIJHARS działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, zgodniez ustawą z dnia 21 grudnia 200 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tekst jednolity Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577, z późn. zm.).1.1.3 Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS. (jeżeli podlega pod PIS).1.2 sytuacji ekonomicznej lub finansowej - Zamawiający nie określa szczegółowych warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie.1.2.1 zdolności technicznej i zawodowej – Zamawiający wymaga posiadania samochodów transportowych dopuszczonych przez PPIS do transportu artykułów rolno-spożywczych – minimum 1 pojazd. oraz dokument wydany przez PPIS dopuszczający do transportu artykułów rolno – spożywczych samochody transportowe wykonawcy.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-11-03
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną