Przetargi.pl
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na Dostawy żywnościowe z grupy towarowej 158 - różne produkty spożywcze na potrzeby Areszt Śledczy w Sosnowcu. Nr sprawy: DKw-220/4/12.

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 41-200 Sosnowiec, ul. Radocha 25
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 2925501 , fax. 032 2924877
  • Data zamieszczenia: 2012-09-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Radocha 25 25
    41-200 Sosnowiec, woj. śląskie
    tel. 032 2925501, fax. 032 2924877
    REGON: 00031987100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na Dostawy żywnościowe z grupy towarowej 158 - różne produkty spożywcze na potrzeby Areszt Śledczy w Sosnowcu. Nr sprawy: DKw-220/4/12.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    GRUPA I 1. Cukier KG 9500 2. Dżem KG 1200 3. Fasola JAŚ sredni KG 1500 4. Fasolka konserwowa KG 300 5. Groch łuszczony KG 1500 6. Groszek konserwowy KG 450 7. Koncentrat pomidorowy 30% KG 800 8. Marmolada KG 1200 9. Miód sztuczny KG 900 10. Musztarda sarepska KG 400 11. Ocet 10%-spirytusowy KG 250 12. Szczaw konserwowy w słoiku KG 300 13. Leczo Pieczarkowe ( 3 - 13 kg)KG 1 300 14. Soja - krajanka KG 200 15. Soja - granulat KG 300 16. Kotlet sojowy KG 450 17. Dżem truskawkowy KG 200 18. Herbata granulowana KG 300 GRUPA II 1. Masło roślinne ( kostka 250g) KG 8000 2. Margaryna mleczna KG 800 3. Olej L 1600 4. śmietana 30 % ( kartonik 0,5 litra ) L 750 5. Serek kanapkowy- 150g o zawartości tłuszczu min. 3,5% KG 1100 6. ser topiony (100 g) KG 450 7. serek homogenizowany (150g) KG 1500 8. Mleko w proszku opakowanie 20-25 kg Kg 1400 9. Twaróg półtłusty (250 g) Kg 1600 GRUPA III 1. Konserwa Turystyczna (300g) z otwieraczem KG 800 2. konserwa Tyrolska (300g) z otwieraczem KG 800 3. pasztet drobiowy 130g opak. Aluminiowe z otwieraczem KG 800 4. pasztet mazowiecki (360g) z otwieraczem KG 800 5. przysmak śniadaniowy 300g z otwieraczem KG 800 GRUPA IV 1. Cynamon KG 20 2. Czosnek mielony KG 40 3. Przyprawa do zup w proszku KG 200 4. Liść laurowy KG 15 5. Majeranek KG 15 6. Papryka mielona ostra KG 30 7. Sos pieczeniowy w proszku KG 140 8. Ziele angielskie KG 25 9. Sól jadalna KG 2500 10. Przyprawa w płynie do zup KG 1300 11. Zupa pieczarkowa w proszku KG 220 12. Pieprz mielony czarny KG 50 13. Rosół w proszku KG 150 14. Żurek KG 300 GRUPA V 1. Mąka pszenna poznańska KG 2500 2. Ryż biały długoziarnisty KG 3000 3. Mąka ziemniaczana KG 250 4. Kasza jęczmienna KG 3000 5. Kasza manna KG 1400 6. Płatki owsiane KG 800 7. Makaron - świder, nitka, łazanka KG 4000 GRUPA VI 1. Jaja kurze klasy L SZT. 55000 GRUPA VII 1. Burger rybny panierowany KG 750 2. Śledź mrożony płaty KG 900 3. Śledź solony Matyjas KG 450 4. Ryba mrożona Mintaj tusza KG 900 GRUPA VIII 1. Paprykarz szczeciński konserwa 330 g z otwieraczem KG 950 2. Szprot w sosie pomidorowym konserwa 330 g z otwieraczem KG 650 3. Sałatka z makreli konserwa 330 g z otwieraczem KG 950 GRUPA IX 1. Woda mineralna - 1,5 L L 4000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158900003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach