Centrum Usług Logistycznych ogłasza przetarg
- Adres: 00-789 Warszawa, ul. Słoneczna 37
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 601 33 29 , fax. 22 601 50 11
- Data zamieszczenia: 2016-01-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Usług Logistycznych
ul. Słoneczna 37 37
00-789 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 601 33 29, fax. 22 601 50 11
REGON: 14273254600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cul.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej, jednostka sektora finansów publicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych Nr sprawy 2/WA/PN/2016 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych, wg potrzeb Zamawiającego, opisanych w formularzach ofertowych dla poszczególnych części, stanowiących załączniki 1A-1F do SIWZ. Wykonawcy będą dostarczać przedmiot zamówienia dla poszczególnych części zamówienia do obiektów Centrum Usług Logistycznych, położonych w miejscach określonych w punkcie 1.2 SIWZ Wykonawca zobowiązany jest do: 1.1.1 sukcesywnego dostarczania PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA w asortymencie i ilości zgodnej ze złożonym zamówieniem, w uzgodnionych przez Zamawiającego dniach i godzinach, 1.1.2 dostarczania towarów świeżych, pierwszego gatunku, zgodnych z obowiązującymi normami, opakowanych i przewożonych w warunkach zgodnych z wymaganiami HACCP, oznakowanych nazwą handlową produktu oraz aktualnym terminem przydatności do spożycia, 1.1.3 posiadania aktualnej decyzji inspektora powiatowego o zatwierdzeniu zakładu w zakresie rodzaju żywności objętej przedmiotem zamówienia, o której mowa w art. 61 i 62 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia - ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. (Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz.914 ze zm). 1.1.4 realizowania dostaw zgodnie z wymogami sanitarnymi określonymi w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (tekst jednolity Dz. U. z 2003r. nr 21 poz. 179), 1.1.5 dostarczania produktów spełniających wymagania określone w Ustawie o warunkach zdrowotnych (Dz. U. nr 31 poz. 265 z 2005r.), 1.1.6 dostarczania towarów środkiem transportu określonym w dokumentach dopuszczających środek transportu do przewozu towaru, 1.1.7 dostarczania towarów do obiektów wymienionych w pkt. 1.2, transportem na własny koszt i ryzyko, 1.1.8 dokonywania we własnym zakresie wyładunku i wniesienia dostarczanego towaru do pomieszczeń magazynowych Zamawiającego, 1.1.9 dołączania do każdej dostawy faktury VAT, z wyszczególnieniem produktów, ich ilości, ceny jednostkowej, kwoty VAT i kwoty brutto, 1.1.10 terminowego dostarczania zamówionych towarów. W przypadku nie dostarczenia przez Wykonawcę towarów w terminie, Zamawiającemu przysługuje prawo zakupu danego towaru u innego podmiotu i obciążenia Wykonawcy różnicą między ceną zakupu u innego podmiotu, a ceną wynikającą z umowy - w takim przypadku Zamawiający ma prawo odmówić przyjęcia towaru dostarczonego po terminie. Zamawiający składać będzie cząstkowe zamówienia telefonicznie, e-mailem lub faksem, wynikające z bieżącego zapotrzebowania. Zamawiający nie dopuszcza waloryzacji cen. Dostawa będzie realizowana w terminie nie dłuższym niż 48 godzin od momentu złożenia zamówienia. Strony ustalają, że w całym okresie obowiązywania umowy Wykonawca dostarcza zamówiony towar w jednostkowych cenach brutto nie wyższych niż określone w FORMULARZU OFERTOWYM. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cul.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA RYB ŚWIEŻYCH I PRZETWORZONYCH
Dodano: 2016-03-03 - DOSTAWY RYB wykonywane sukcesywnie w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2016-02-29 - Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych Nr sprawy 13/MZ/PN/2016
Dodano: 2016-02-05 - Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2015-12-21 - DPS/ZP-230/ CPV grupa 152 / 15 przetarg nieograniczony na dostawy Ryb przetworzonych i konserwowanych w 2016r.
Dodano: 2015-11-09 - Dostawy ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych do Oddziału WDW Unieście
Dodano: 2015-07-27 - Dostawa ryb przetworzonych dla Domy Wczasowe WAM Sp.z o.o. Oddział WDW Międzyzdroje, ul.Promenada Gwiazd 3, 72-500 Międzyzdroje
Dodano: 2015-04-20 - Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2015-04-10 - Dostawy ryb wykonywane sukcesywnie w okresie 12 miesięcy
Dodano: 2015-03-31 - Postępowanie na sukcesywne dostawy ryb przetworzonych i konserwowych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2015-03-25