Przetargi.pl
PN 1/Ż/2015

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 20-482 Lublin, ul. Południowa 5
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 71 04 400 , fax. 81 74 45 715
  • Data zamieszczenia: 2015-02-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Południowa 5 5
    20-482 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 81 71 04 400, fax. 81 74 45 715
    REGON: 00059044400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    PN 1/Ż/2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I Różne art. spożywcze 1 Przyprawa do zup w płynie PN-A-86967 gat. I L 1500 2 Ocet spirytusowy 10% PN- EN 13188 gat. I L 350 3 Sól warzona PN-C-84081 gat. I kg 2200 4 Majeranek otarty PN-A-86958 gat. I kg 40 5 Liść laurowy PN-A-86967 gat. I kg 25 6 Ziele angielskie BN-68/8132-14 gat. I kg 25 7 Papryka ostra mielona PN-A-86955 gat. l kg 150 8 Pieprz czarny mielony PN-A-86955 gat. l kg 150 9 Pieprz ziołowy PN-97/A-86952 gat. l kg 150 10 Czosnek suszony granulowany PN-07/A-77603 gat. l kg 80 11 Koperek suszony PN-07/A-77603 gat. l kg 50 12 Kminek PN-97/A-86953 gat. I kg 40 13 Zioła prowansalskie gat. l kg 40 14 Herbata czarna granulowana PN-ISO 3720 gat. l kg 2000 15 Ketchup gastronomiczny PN-97/A-86951 gat. l kg 3500 16 Majonez gastronomiczny PN-A-86950:1995 gat l kg 3000 17 Musztarda gastronomiczna PN-A- 86964 gat. l kg 3500 18 Syrop z owoców czerwonych -zaprawa do napojów z czerwonych owoców, zagęszczona, powinna zawierać min. 60 % ekstraktu z owoców, bez cukru (może zawierać substancje słodzące); opakowania do 5 l. l L 4000 19 Wafle ryżowe naturalne PN-98/A-94018 gat. l kg 150 II Produkty mleczarskie 20 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o poj. do 1 kg) gat. l kg 6500 21 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % bez domieszki tłuszczy roślinnych (opakowanie do 25 kg) gat. l kg 4000 22 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka do 250 g) gat. l kg 7500 23 Serek termizowany bez dodatku żelatyny wieprzowej (opakowanie do 150 g) gat. l kg 5000 24 Serek typu Fromage, różne smaki (opakowanie do 100 g) gat. l kg 3000 25 Serek wiejski ziarnisty o zawartości tłuszczu nie mniej niż 5% (opakowanie do 150g) gat. l kg 1000 26 Serek typu topiony (opakowanie do 100 g) o zawartości tłuszczu nie mniej niż 16 % gat. l kg 5200 27 Kefir naturalny 1,5% tłuszczu (opakowanie do 400g) gat. l kg 3000 28 Produkt seropodobny- typu ser twardy- o zawartości tłuszczu nie mniej niż 45% w suchej masie produktu. Dopuszcza się udział tłuszczów roślinnych. gat. I kg 3500 29 Ser żółty o zawartości tłuszczu nie mniej niż 40% gat. I kg 500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od ustalania kwoty wadium od Wykonawców na podstawie art. 45 ust. 2 ustawy PZP

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach