Szkoła Podstawowa im. Stanisława Staszica w Krzczonowie ogłasza przetarg
- Adres: 23-110 Krzczonów, ul. Leśna 1
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 566 41 10 , fax. 81 566 41 10
- Data zamieszczenia: 2015-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa im. Stanisława Staszica w Krzczonowie
ul. Leśna 1 1
23-110 Krzczonów, woj. lubelskie
tel. 81 566 41 10, fax. 81 566 41 10
REGON: 00059313500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Stanisława Staszica w Krzczonowie oraz do stołówki oddziałów przedszkolnych przy tej szkole w 2016 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Stanisława Staszica w Krzczonowie oraz do stołówki oddziałów przedszkolnych przy tej szkole w 2016 roku według wyszczególnienia zawartego w formu-larzu ofertowym oraz formularzach cenowych stanowiących załączniki do SIWZ. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia: 1. Wykonawca zobowiązany jest do sukcesywnej dostawy produktów wymienionych w formularzu cenowym według potrzeb Zamawiającego. 2. Zamawiający z dwudniowym wyprzedzeniem powiadomi telefonicznie lub faksem Wykonawcę o każdej dostawie oraz przekaże zamówienie, w którym określi rodzaj, ilość potrzebnego asortymentu artykułów żywnościowych planowanych na 10 dni roboczych oraz sukcesywne terminy ich dostawy. 3. Dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko Wykonawcy. Realizacja zamówienia będzie odbywać się sukcesywnie do obu stołówek w ciągu roku kalendarzowego (2016 r.) w dniach nauki szkolnej (bez miesiąca lipca i sierpnia) od poniedziałku do piątku w godzinach od 7.30-12.30 4. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. 5. Dostawy winny się odbywać w odpowiednio przystosowanych pojemnikach (opakowaniach) stanowiących własność wykonawcy i spełniających wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. 6. Dostarczane produkty mają być dobrej jakości pod względem właściwości organoleptycznych (wygląd, smak, zapach) i odżywczych. 7. Każdy z produktów powinien być dostarczony w jego początkowym okresie przydatności do spożycia. 8. Wykonawca zobowiązany będzie do okazania się wymaganymi prawem atestami dotyczącymi żywności oraz opakowań na każde żądanie Zamawiającego. 9. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamówienia do 20 % mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. 10. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. 11. Zamawiający zastrzega sobie niezmienność cen przez cały okres trwania umowy. 12. Dopuszcza się możliwość zamiany ilości poszczególnego asortymentu. 13. Zamawiający przewiduje możliwość składania zamówień pilnych, które Wykonawca zobowiązuje się wykonać na następny dzień roboczy. 14. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. 15. Do składania zamówień Zamawiający upoważni wybranego pracownika. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: ugkrzczonow.bip.lubelskie.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów mleczarskich na okres 12 miesięcy.
Dodano: 2016-04-29 - Sprzedaż wraz z dostawą artykułów mleczarskich na potrzeby własne Samodzielnego Publicznego Psychiatrycznego Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Celejowie
Dodano: 2016-03-24 - Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości ponizej 134 000 euro, na sukcesywne dostawy nabiału do Zakładu Karnego w Chełmie..
Dodano: 2016-03-09 - Dostawa produktów mleczarskich
Dodano: 2016-03-03 - Dostawa produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli
Dodano: 2016-02-15 - Sukcesywne dostawy mleka i przetworów mleczarskich, Nr 44/15/N
Dodano: 2015-12-18 - DOSTAWA MLEKA I ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej - nabiał.
Dodano: 2015-11-26 - DOSTAWA MIĘSA I ARTYKUŁÓW WĘDLINIARSKICH, DROBIU MLEKA I ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH, RYB PRZETWORZONYCH I KONSERW ORAZ PIECZYWA I ARTYKUŁÓW PIEKARSKICH - 5 ZADAŃ
Dodano: 2015-11-26 - Nabiał
Dodano: 2015-11-23