Przetargi.pl
Organizacja zadań szkoleniowych w ramach projektu: Aktywna integracja w Szczecinie współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego (Program Operacyjny Kapitał Ludzki Poddziałanie 7.1.1.) - szkolenie: Kucharz małej gastronomii

Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie ogłasza przetarg

  • Adres: 70-323 Szczecin, ul. Gen. Sikorskiego 3
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 48 50 563 , fax. 091 48 57 603
  • Data zamieszczenia: 2011-03-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie
    ul. Gen. Sikorskiego 3 3
    70-323 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 48 50 563, fax. 091 48 57 603
    REGON: 00543335300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.mopr.szczecin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja zadań szkoleniowych w ramach projektu: Aktywna integracja w Szczecinie współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego (Program Operacyjny Kapitał Ludzki Poddziałanie 7.1.1.) - szkolenie: Kucharz małej gastronomii
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie usługi szkoleniowej w zakresie Kucharz małej gastronomii dla uczestników projektu Aktywna integracja w Szczecinie współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego (Program Operacyjny Kapitał Ludzki Poddziałanie 7.1.1.). Ilość uczestników: 10 osób. Wymaga się, aby szkolenie składało się z części teoretycznej i praktycznej. Zakres tematyczny szkolenia ma zawierać minimum 250 godzin zegarowych przypadających na jednego uczestnika z czego min. 100 godzin powinno zostać przeznaczone na zajęcia teoretyczne a min. 150 godzin na zajęcia praktyczne. Szkolenie należy zrealizować według planu nauczania obejmującego nie mniej niż 30 godzin zegarowych w tygodniu i nie więcej niż 40 godzin zegarowych w tygodniu. Zajęcia muszą odbywać się codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 - 16:00. Program szkolenia obejmować musi następujące moduły: a) dobieranie surowców i półproduktów do produkcji w małej gastronomii, b) dobieranie, obsługiwanie maszyn, urządzeń i sprzętu w małej gastronomii, c) przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców i półproduktów w małej gastronomii, d) przygotowywanie półproduktów do dalszej obróbki w małej gastronomii, e) dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów w małej gastronomii, f) sporządzanie różnymi technikami i metodami podstawowego asortymentu potraw i napojów w małej gastronomii, g) planowanie posiłków i układanie prostego menu w małej gastronomii, h) porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw w małej gastronomii, i) organizowanie i porządkowanie własnego stanowiska pracy w małej gastronomii zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony, j) przechowywanie i magazynowanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych w małej gastronomii, k) ocenianie jakościowe i ilościowe surowców i półproduktów w małej gastronomii, l) ocenianie jakościowe i ilościowe wyrobów gotowych w małej gastronomii. Szkolenie należy zakończyć egzaminem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 805300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie wykonawcy w przeprowadzaniu szkoleń objętych przedmiotem zamówienia
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mopr.szczecin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach