Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-402 Płock, Pl. Dąbrowskiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 3665400 , fax. 24 3665421
- Data zamieszczenia: 2012-08-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku
Pl. Dąbrowskiego 2 2
09-402 Płock, woj. mazowieckie
tel. 24 3665400, fax. 24 3665421
REGON: 61103840300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwszplock.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja usługi cateringowej z okazji Inauguracji Roku Akademickiego 2012/2013 oraz II Ogólnopolskiego Sympozjum Naukowego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest organizacja usługi cateringowej z okazji Inauguracji Roku Akademickiego oraz II Ogólnopolskiego Sympozjum Naukowego. Inauguracja Roku Akademickiego w PWSZ w Płocku: Miejsce: Aula PWSZ - Nowe Trzepowo (Instytut Nauk Ekonomicznych w Trzepowie) Data: 2.10.2012 godz.11.00 Liczba osób :120 Stół szwedzki Menu: Dania gorące -Kąski indyka w sosie śmietanowym z porami 100g na osobę -Polędwiczki wieprzowe z grzybami leśnymi 100g na osobę -Śliwki faszerowane boczkiem 50g na osobę -Grillowany filet z łososia 80g na osobę -Pierogi z kapustą i grzybami 100g na osobę -Ziemniaki pieczone 120g na osobę -warzywa gotowane 100 g na osobę Zakąski zimne -Półmisek mięs - karkówka pieczona z kminkiem, filet z indyka, szynka wędzona - 50 g na osobę -Schab z masłem chrzanowym - 60g na osobę -Kolorowe terrriny z kurczaka w galarecie -60g na osobę -Sandacz faszerowany z musem chrzanowym - 60g na osobę -Mozarella z pomidorami i świeżą bazylią -60g na osobę -Roladki serowe z oliwkami i papryką - 50g na osobę -Sałatka z kurczaka z jabłkami i winogronami - 80g na osobę -Sałatka owocowa czar lasu - 80g na osobę -Sałatka z tuńczyka 80g na osobę Desery -Owoce sezonowe (banany, winogrona, brzoskwinie, gruszki)w szklanych naczyniach - 100g na osobę. -Półmisek ciast w papilotach( sernik, szarlotka) 2x 100 g na osobę. Napoje - soki w dzbankach ,woda gazowana i niegazowana w butelkach 0,5 l - Żywiec Zdrój, kawa, herbata, cytryna, mleko w dzbanuszkach , cukier b/o. -Tort czekoladowo - owocowy - waga 3 kg. Sposób podania: w formie szwedzkiego stołu z zapewnieniem naczyń ceramicznych /porcelanowych z kompletem sztućców metalowych dobrej jakości, filiżanek do kawy, szklanek do soków, serwetek w serwetnikach. Kawa i herbata (najlepiej z ekspresu) serwowana przez obsługę kelnerską musi być gotowa do użytku na godzinę 11.00. Obiad musi być gotowy do użytku na godzinę 13.00. Dekoracje stołów: Wykonawca zapewni obrusy śnieżno - białe z kolorowymi serwetami ozdobione kompozycjami z żywych kwiatów oraz świecami zapachowymi - w ilości od 3 do 5 świec. Zamawiający zapewni stoły- ławki. Wykonawca zapewni profesjonalną obsługę kelnerską - strój dostosowany do rangi uroczystości, elegancki, czarno - biały. Wykonawca zobowiązany jest do spotkania z Zamawiającym przed realizacją usługi do omówienia szczegółów logistycznych. Menu na II Ogólnopolskie Sympozjum Naukowe w dniu 9. 10. 2012r. godz. 9.00: Miejsce: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa , plac Dąbrowskiego 2, sala senatu, II piętro Data: 9 października 2012 Ilość osób: 40 Forma: stół szwedzki Gotowość: napoje gorące na godzinę: 8.30, pozostałe potrawy na godz. 12.30 Menu: I.Zimne przekąski coctailowe 5 talerzy (po 20 szt.) 1.Kanapki - mini - z salami - z szynką - z łososiem - z serem żółtym - z twarożkiem 2. Pomidory z mozzarellą i świeżą bazylią - 4 talerze 3. Sałatka cezar II.Przekąski gorące; 1.Pierożki z mięsem wieprzowym 120 g na osobę 2.Pierożki ze szpinakiem 120 g na osobę 3.Zraziki wołowe w sosie grzybowym 2 sztuki na osobę 4.Spaghetti bolognese 120g na osobę III.Dodatki: 1.Bułeczki bankietowe - 60 sztuk 2.Cytryna 3.Cukier 4.Mleko do kawy IV.Napoje gorące: 1.Kawa 2.Herbata V.Napoje zimne: 1.Soki owocowe - 6 kartonów 1 litrowych serwowanych w dzbankach (2 - sok pomarańczowy, 2- sok grejpfrutowy, 2 - sok jabłkowy) 2.Woda mineralna: niegazowana - 40 sztuk po 0,5 l VI.Deser: 1.Drobne ciasteczka kruche (różne) - 5 talerzy 2.Owoce: winogrona, jabłka, gruszki, nektarynki - po 2 talerze 3.Paluszki słone - 5 dużych paczek Sposób podania: szwedzki stół, naczynia ceramiczne z kompletem sztućców metalowych, filiżanki do kawy i herbaty, szklanki do soku, serwetki papierowe, obrusy z tkaniny (stół szwedzki oraz obrusiki do mniejszych stoliczków). Kompleksowa obsługa kelnerska. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie będzie żądał wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwszplock.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24