Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-402 Płock, Pl. Dąbrowskiego 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 3665400 , fax. 24 3665421
- Data zamieszczenia: 2014-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku
Pl. Dąbrowskiego 2 2
09-402 Płock, woj. mazowieckie
tel. 24 3665400, fax. 24 3665421
REGON: 61103840300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pwszplock.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja usługi cateringowej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest organizacja usługi cateringowej Część 1 Miejsce: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Płocku, ul. Gałczyńskiego 28, 09-402 Płock Termin: luty 2014- maj 2014 Ilość dni szkoleniowych w trakcie których świadczony ma być catering oraz liczba uczestników: 20 dni w tym: 10 dni dla 14 osób, 10 dni dla 13 osób, Część 2 Miejsce - Warszawa Termin: październik 2014- styczeń 2015 Ilość dni szkoleniowych w trakcie których świadczony ma być catering oraz liczba uczestników: 20 dni w tym: 10 dni dla 14 osób, 10 dni dla 13 osób, Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla Części 1 i 2 Przerwa kawowa: Forma: stół szwedzki kawa, herbata (uzupełniane w miarę potrzeb) sok owocowy, (uzupełniany w miarę potrzeb) cukier, cytryna, śmietanka, ciastko deserowe 100 g na osobę, owoce ( banany, winogrona, mandarynki) 100 g na osobę Przerwa obiadowa: 1 zestaw: 1 danie: Krem pomidorowy z płatkami z migdałów i bazylią, 2 danie: Grillowany filet z kurczaka, 2 zestaw: 1 danie: Rosół z makaronem, 2 danie: Zraziki wołowe, 3 zestaw: 1 danie: Żurek z bułką, 2 danie: Karkówka w sosie grzybowym, Do każdego zestawu należy dodać frytki, bukiet surówek w odpowiedniej ilości oraz herbatę i cukier. Dania obiadowe podawane będą zestawami w taki sposób, aby na każdym spotkaniu był jeden z trzech zestawów obiadowych wskazanych poniżej. Wykonawca nie może podać tego samego zestawu na dwóch spotkaniach następujących po sobie. Każdy z uczestników otrzyma jeden zestaw obiadowy podany do stolika. Sposób podania: obsługa techniczna w trakcie serwowania obiadu, naczynia ceramiczne z kompletem sztućców metalowych, filiżanki do kawy i herbaty, szklanki do soku, serwetki papierowe, obrusy z tkanin. Zamawiający określi dokładne terminy oraz godziny realizacji zamówienia po podpisaniu umowy lub na 3 dni przed planowanym spotkaniem mailowo podając: godzinę przerwy kawowej i obiadowej, termin, miejsce oraz ilość uczestników. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pwszplock.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24