Teatr Muzyczny ROMA w Warszawie ogłasza przetarg
- Adres: 00-695 Warszawa, ul. Nowogrodzka 49
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 6287071 , fax. 022 6217233
- Data zamieszczenia: 2010-11-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Teatr Muzyczny ROMA w Warszawie
ul. Nowogrodzka 49 49
00-695 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 6287071, fax. 022 6217233
REGON: 00027807200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://teatrroma.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Samorządowa instytucja kultury
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ORGANIZACJA POCZĘSTUNKU W TEATRZE MUZYCZNYM ROMA DLA 950 OSÓB PODCZAS SPEKTAKLU LES MISERABLES (31 GRUDNIA 2010 ROKU) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest organizacja cateringu w siedzibie Zamawiającego podczas spektaklu Les Miserables dla 950 osób w dniu 31.12.2010 r. (sylwester). Wykonawca będzie zobowiązany do świadczenia usług restauracyjnych i kelnerskich. Usługa cateringowa powinna obejmować: - tzw. Welcom drink - przed spektaklem, - poczęstunek roznoszony na tacach w przerwie w foyer na parterez i obu balkonach, - toast winem musującym po spektaklu na widowni i scenie, - serwowanie napoi i jedzenia podczas spektaklu, - wyserwowanie tortu dostarczonego przez Zamawiającego. Usługi cateringowe i kelnerskie będą świadczone dla 950 osób będących widzami na przedstawieniu pt. Les Miserables w dniu 31.12.2010 r. Wykonawca będzie zobowiązany zapewnić w szczególności: - obsługę kelnerską - min. 30 osób przez cały czas trwania imprezy (rozpoczęcie - na co najmniej 2 godziny przed spektaklem, zakończenie - po opuszczeniu Teatru przez wszystkich widzów spektaklu - w sumie ok. 7 godz.), - zastawy (porcelana lub fajans - absolutnie nie jednorazowego użytku), szkła, serwetki i obrusy, - jedzenie oraz napoje zgodnie z poniższą specyfikacją. Usługa obejmuje przygotowanie i dostarczenie jedzenia oraz napoi do siedziby Zamawiającego, - dekoracje stołów z napojami i jedzeniem - opracowanie i wykonanie dekoracji. etc., - stoły oraz niezbędne meble do wyserwowania jedzenia oraz napoi. Wykonawca będzie zobowiązany posprzątać po wykonanej usłudze kelnerskiej i cateringowej. Minimum jakie należy zapewnić na 1 osobę (w przerwie spektaklu) - przykładowe menu: MENU: dania roznoszone na tacach - ilości na jedną osobę. Krewetki przekładane groszkiem cukrowym podane na szpadkach - 2 szt., Pierś indyka faszerowana serem typu ricotta i suszonymi pomidorami serwowana w papilotach - 2 szt., Vol Eu vant nadziewane sałatką orientalną z warzyw i krabów serwowana w papilotach - 3 szt., Mini tortilla z grillowanymi warzywami i dipem ajoli serwowana w papilotach - 3 szt., Pomidorki koktajlowe faszerowane świeżym szpinakiem i grzybami serwowana w papilotach - 2 szt., Tartinki z wędzonym łososiem, limonką i kaparami serwowana w papilotach - 2 szt., Trójkąty tostowe z jajkiem przepiórczym i kawiorem serwowana w papilotach - 3 szt., Mini ptysie z kremem waniliowy - 2 szt., Sery pleśniowe przekładany winogronami podany na szpadkach - 3 szt., Mini Tiramisu posypane paloną kawą na migdałowym biszkopcie serwowana w papilotach - 2 szt. NAPOJE: bufet - ilości na jedną osobę. Kawa + mleczko, Herbata + cytryna + cukier, Soki owocowe, Woda mineralna b/g i gazowana, Wino białe i czerwone - w sumie - 2 kieliszki na osobę 120ml/os (3/4 ilości - czerwone - 1/4 - białe). WINO MUSUJĄCE: Toast sylwestrowy. Wykonawca zapewni wino musujące wytrawne typu proseco lub cava - kieliszek 120ml/os dla 1100 osób. Wykonawca zaserwuje toast winem musującym na zakończenie spektaklu na widowni i scenie. Wykonawca zapewnia pełną obsługę cateringową gości. Zamówienie powinno być wykonane z najwyższą starannością i dbałością o jakość. Wykonawca powinien zapewnić taką liczbę kelnerów, która umożliwi sprawne i szybkie rozniesienie jedzenia i napoi w przerwach oraz po zakończeniu spektaklu jednak nie mniej niż 30 osób. W przypadku zapewnienia niewystarczającej liczby kelnerów Wykonawca będzie odpowiadał za nienależyte wykonanie umowy. Zamawiający posiada prawo akceptacji kelnerów uczestniczących w wykonaniu zamówienia. Każdy z kelnerów wykonujących zamówienie powinien mieć aktualne badania lekarskie i książeczkę zdrowia, które dopuszczają do serwowania żywności i napojów ludziom. Wykonawca powinien posiadać odpowiednie pozwolenie na wykonywanie poczęstunków obejmujących konsumpcję alkoholu. Zamawiający zapewni możliwość skorzystania z prądu i bieżącej wody - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy w organizacji cateringów
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://teatrroma.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24