Przetargi.pl
ORGANIZACJA POCZĘSTUNKU W TEATRZE MUZYCZNYM ROMA DLA 950 OSÓB PODCZAS SPEKTAKLU LES MISERABLES (31 GRUDNIA 2010 ROKU)

Teatr Muzyczny ROMA w Warszawie ogłasza przetarg

  • Adres: 00-695 Warszawa, ul. Nowogrodzka 49
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6287071 , fax. 022 6217233
  • Data zamieszczenia: 2010-11-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Teatr Muzyczny ROMA w Warszawie
    ul. Nowogrodzka 49 49
    00-695 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6287071, fax. 022 6217233
    REGON: 00027807200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://teatrroma.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Samorządowa instytucja kultury

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ORGANIZACJA POCZĘSTUNKU W TEATRZE MUZYCZNYM ROMA DLA 950 OSÓB PODCZAS SPEKTAKLU LES MISERABLES (31 GRUDNIA 2010 ROKU)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest organizacja cateringu w siedzibie Zamawiającego podczas spektaklu Les Miserables dla 950 osób w dniu 31.12.2010 r. (sylwester). Wykonawca będzie zobowiązany do świadczenia usług restauracyjnych i kelnerskich. Usługa cateringowa powinna obejmować: - tzw. Welcom drink - przed spektaklem, - poczęstunek roznoszony na tacach w przerwie w foyer na parterez i obu balkonach, - toast winem musującym po spektaklu na widowni i scenie, - serwowanie napoi i jedzenia podczas spektaklu, - wyserwowanie tortu dostarczonego przez Zamawiającego. Usługi cateringowe i kelnerskie będą świadczone dla 950 osób będących widzami na przedstawieniu pt. Les Miserables w dniu 31.12.2010 r. Wykonawca będzie zobowiązany zapewnić w szczególności: - obsługę kelnerską - min. 30 osób przez cały czas trwania imprezy (rozpoczęcie - na co najmniej 2 godziny przed spektaklem, zakończenie - po opuszczeniu Teatru przez wszystkich widzów spektaklu - w sumie ok. 7 godz.), - zastawy (porcelana lub fajans - absolutnie nie jednorazowego użytku), szkła, serwetki i obrusy, - jedzenie oraz napoje zgodnie z poniższą specyfikacją. Usługa obejmuje przygotowanie i dostarczenie jedzenia oraz napoi do siedziby Zamawiającego, - dekoracje stołów z napojami i jedzeniem - opracowanie i wykonanie dekoracji. etc., - stoły oraz niezbędne meble do wyserwowania jedzenia oraz napoi. Wykonawca będzie zobowiązany posprzątać po wykonanej usłudze kelnerskiej i cateringowej. Minimum jakie należy zapewnić na 1 osobę (w przerwie spektaklu) - przykładowe menu: MENU: dania roznoszone na tacach - ilości na jedną osobę. Krewetki przekładane groszkiem cukrowym podane na szpadkach - 2 szt., Pierś indyka faszerowana serem typu ricotta i suszonymi pomidorami serwowana w papilotach - 2 szt., Vol Eu vant nadziewane sałatką orientalną z warzyw i krabów serwowana w papilotach - 3 szt., Mini tortilla z grillowanymi warzywami i dipem ajoli serwowana w papilotach - 3 szt., Pomidorki koktajlowe faszerowane świeżym szpinakiem i grzybami serwowana w papilotach - 2 szt., Tartinki z wędzonym łososiem, limonką i kaparami serwowana w papilotach - 2 szt., Trójkąty tostowe z jajkiem przepiórczym i kawiorem serwowana w papilotach - 3 szt., Mini ptysie z kremem waniliowy - 2 szt., Sery pleśniowe przekładany winogronami podany na szpadkach - 3 szt., Mini Tiramisu posypane paloną kawą na migdałowym biszkopcie serwowana w papilotach - 2 szt. NAPOJE: bufet - ilości na jedną osobę. Kawa + mleczko, Herbata + cytryna + cukier, Soki owocowe, Woda mineralna b/g i gazowana, Wino białe i czerwone - w sumie - 2 kieliszki na osobę 120ml/os (3/4 ilości - czerwone - 1/4 - białe). WINO MUSUJĄCE: Toast sylwestrowy. Wykonawca zapewni wino musujące wytrawne typu proseco lub cava - kieliszek 120ml/os dla 1100 osób. Wykonawca zaserwuje toast winem musującym na zakończenie spektaklu na widowni i scenie. Wykonawca zapewnia pełną obsługę cateringową gości. Zamówienie powinno być wykonane z najwyższą starannością i dbałością o jakość. Wykonawca powinien zapewnić taką liczbę kelnerów, która umożliwi sprawne i szybkie rozniesienie jedzenia i napoi w przerwach oraz po zakończeniu spektaklu jednak nie mniej niż 30 osób. W przypadku zapewnienia niewystarczającej liczby kelnerów Wykonawca będzie odpowiadał za nienależyte wykonanie umowy. Zamawiający posiada prawo akceptacji kelnerów uczestniczących w wykonaniu zamówienia. Każdy z kelnerów wykonujących zamówienie powinien mieć aktualne badania lekarskie i książeczkę zdrowia, które dopuszczają do serwowania żywności i napojów ludziom. Wykonawca powinien posiadać odpowiednie pozwolenie na wykonywanie poczęstunków obejmujących konsumpcję alkoholu. Zamawiający zapewni możliwość skorzystania z prądu i bieżącej wody
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy w organizacji cateringów
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://teatrroma.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach