Instytut Lotnictwa ogłasza przetarg
- Adres: 02-256 Warszawa, al. Krakowska 110/114
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 8460011 , fax. 022 8466567
- Data zamieszczenia: 2014-10-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Lotnictwa
al. Krakowska 110/114
02-256 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 8460011, fax. 022 8466567
REGON: 00003737400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ilot.edu.pl (zakładka: przetargi i ogłoszenia)
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytut badawczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
opracowanie projektu na organizację imprezy karnawałowej dla pracowników Instytutu Lotnictwa oraz General Electric Company Polska - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Wykonawca zorganizuje imprezę zgodnie z projektem przy następujących założeniach: 1 impreza zamknięta 2) termin imprezy: 15.01.2015 r. 3) czas trwania imprezy: 19:00 - 02:00 z możliwością przedłużenia o 1 godzinę 4) szacowana liczba uczestników: 1300 osób 5) miejsce imprezy: Warszawa (preferowane Śródmieście lub Ochota): lokal klimatyzowany, w którym możliwe będzie przeprowadzenie imprezy zgodnie z motywem przewodnim i scenariuszem, szatnia z obsługą, obsługa kelnerska 6) oprawa muzyczna 7) wystrój lokalu zgodny z motywem przewodnim imprezy 8) catering w formie bufetu szwedzkiego: a) dwa rodzaje zup - dania ciepłe b) dwa drugie dania - dania ciepłe c) deser d) bar sałatkowy e) zimne przekąski typu finger food dostępne całą imprezę f) napoje bezalkoholowe dostępne całą imprezę g) piwo i wino dostępne całą imprezę 9) prowadzący imprezę, DJ, artysta, hostessy 10) program imprezy: atrakcje, konkursy 11) ochrona w trakcie imprezy 12) obsługa techniczna (nagłośnienie, oświetlenie, muzyka) 13) grupowe ubezpieczenie NNW dla pracowników ILOT oraz GECP 14) zaproszenia dla uczestników imprezy W projekcie konkursowym należy uwzględnić: motyw przewodni imprezy obejmujący: a) scenografię b) catering c) obsługę imprezy: prowadzący,DJ,artysta, hostessy, d) repertuar muzyczny e) atrakcje dla uczestników promujące aktywności fizyczne i zdrowy tryb życia z wykorzystaniem nowoczesnych technologii f) konkursy z nagrodami g) zaproszenia dla uczestników imprezy h) scenariusz imprezy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 dni
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: negocjacje z ogłoszeniem
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: motyw przewodni
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ilot.edu.pl (zakładka: przetargi i ogłoszenia)
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24