Przetargi.pl
Opracowanie i realizacja autorskiej Koncepcji nowej odsłony Małopolskiego Festiwalu Smaku obejmująca organizację wydarzeń wraz z ich obsługą medialną, promocyjną i public relations.

Województwo Małopolskie ogłasza przetarg

  • Adres: 31-156 Kraków, ul. Basztowa 22
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 4300394, 6303408,6303122 , fax. 012 6160144,6303126
  • Data zamieszczenia: 2016-06-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Małopolskie
    ul. Basztowa 22 22
    31-156 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 4300394, 6303408,6303122, fax. 012 6160144,6303126
    REGON: 35155428700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.malopolskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Opracowanie i realizacja autorskiej Koncepcji nowej odsłony Małopolskiego Festiwalu Smaku obejmująca organizację wydarzeń wraz z ich obsługą medialną, promocyjną i public relations.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest opracowanie i realizacja autorskiej Koncepcji nowej odsłony Małopolskiego Festiwalu Smaku obejmującej organizację wydarzeń wraz z ich obsługą medialną, promocyjną i public relations, w tym: 1.1 Opracowanie Koncepcji nowej odsłony Małopolskiego Festiwalu Smaku realizowanej pod roboczą nazwą Małopolska. Zjedz na Polu oraz koncepcji medialnej nowej odsłony promującej małopolskie produkty regionalne i tradycyjne, a także regionalnych producentów żywności z uwzględnieniem założeń przedstawionych w SOPZ załączniku nr 7 do siwz, 1.2 Kompleksowa realizacja nowej odsłony, w tym: organizacja wydarzeń, produkcja materiałów, zakup mediów oraz nośników, 1.3 Przedstawienie szczegółowego raportu podsumowującego nową odsłonę. 2. Wielkość zamówienia wynosi około 730 000 zł netto. 3. Warunki wykonania zamówienia zawarte są we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 6 do siwz. 4. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia (SOPZ) zawiera załącznik nr 7 do siwz. 5. Formularz Koncepcji zawiera załącznik nr 8 do siwz.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 442114006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Przed upływem terminu składania ofert, Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium przetargowe, na czas równy okresowi związania ofertą, w wysokości 5 000 zł, słownie: pięć tysięcy złotych.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Koncepcja nowej odsłony Małopolskiego Festiwalu Smaku
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.malopolska.pl/umwm
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną